İnegölspor için Gümüşhane deplasmanının önemini anlatmaya gerek yok. Zira 2 takımında bulunduğu konum itibarıyla farklı hedefleri olsa da, aslında 3 puan en çok ev sahibi Gümüşhane takımına gerekliydi. Maçın başında ev sahibi takımın istekli oyununu önce durdurduk, sonrasında ise karşılık vermeye çalıştık. Haftalardır söylüyoruz; takımın kadro yapısı da,  mali yapısı da ortada. Yani zaten bulunduğumuz sıralamada bize ekstra gibi. Güzel bir yolculuğumuz var. Rakiplerin takıldığı haftada bizde takıldık ama sanki iyilik melekleri play-off çizgisinde bizim kalmamızı istiyor gibi.

Ev sahibi takımın kadro yapısı belli. Transfer yapamıyorlar. Birde kaybettikleri oyuncular var. Eski oyuncumuz Muharrem Efe başrolünde yapabileceklerinin en iyisi için mücadele veriyorlar. Umarız onlarda ligde kalma yolunda istediklerini elde ederler.

İnegölspor ise bilindik tempo ve hızlı oynamanın yanında, rakibi bunaltıcı oyunu bir türlü kuramadı. Belki 15 saatlik yolculuk takımı yorgun bırakmış olabilir ama bana göre rakibin üstüne biraz daha dirayetli gidebilseydik, istediğimiz sonuca daha rahat ulaşırdık. Kısaca Gümüşhane’de alınan 1 puana sevinmiş durumda kaldık açıkça. Orta alan ve kanatlardan istediğimiz bindirmeleri yapamayınca da sonuç 1 puan olmuş oldu. İnegölspor’da sorumluluk alan futbolcuların fazla olmaması, işimizin aleyhimize dönmesine neden oldu. Kısaca daha önce sahne alan oyuncuların gününde olmaması puan kaybına patlamış oldu. Oyun olarak, kadro olarak Murat hocanın en ideal kadroya çıktığını ama oyuncuların önceki haftadaki performanstan uzak olduğu hatırlatalım. Kısaca konuşulacak, tartışılacak fazla bir şey yok.

Kalan maçlarda istediğimiz puanları toplarsak play-off işi kendiliğinden gelecektir zaten ama son 3 haftada takımda bazı dengelerin eskisi gibi olmadığına, en azından görüntünün öyle olduğunu söyleyelim. Maçların seyircisiz oynanma kararında bana göre sıralamadaki dengeleri değiştirecek gibi.

Sonuç olarak kalan maçlar bizim için hepsi final ve bu arada ileride psikolojik bir sınav içinde olacağız ama söylediğimiz gibi üstümüzdeki ölü toprağı atmak şart. Yoksa Gümüşhane gibi bir takıma 5 net pozisyon veriyorsak ki, takımın durumu ortada. Sonrasında ise oynayacağımız maçların durumunu düşünmek dahi istemiyorum ama artık seyircinin yokluğunda ki, bu her takım için geçerli. Son sözü yine takımı buralara taşıyan futbolcu kardeşlerimiz söyleyecek…