İnegöl Belediye Meclisi, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi sonrasında ilk oturumunda bir yeniliğe imza atmaya hazırlanıyor. Meclis oturumları, yeni dönem ile birlikte artık İnegöl Belediyesi’nin “www.inegol.bel.tr” isimli resmi internet sitesinden canlı olarak yayınlanacak.

İNEGÖL BELEDİYESİ BİR İLKE DAHA İMZA ATIYOR 

İnsan odaklı hizmet anlayışı ile farkındalık ortaya koyan çalışmalara imza atan İnegöl Belediyesi, yeni nesil belediyecilik kapsamında yeni bir hizmeti daha ilçe halkına sunuyor. Şeffaf belediyecilik anlayışı çerçevesinde 31 Mart Mahalli İdareler Seçiminin ardından gerçekleşecek olan ilk meclis toplantısı canlı yayınlanacak. Böylece mecliste alınan tüm kararlar canlı yayında yayınlamak sureti ile halka sunulmuş olacak.

“İLÇE HALKIMIZ MECLİS TOPLANTISINI İZLEYEBİLECEK”

İnegöl Belediye Meclis toplantılarının canlı yayınlanması hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Alper Taban, “İnsan odaklı hizmet anlayışı ile farkındalık ortaya koyan çalışmalara imza atmaya çalışıyoruz. Yeni nesil belediyecilik hizmetleri kapsamında hizmetlerin yerinde hızlı, isabetli, etkili ve verimli bir şekilde yapılması için yeni uygulamaları hayata geçirmeye azami gayret gösteriyoruz. Bu anlayışla yeni bir uygulamaya daha imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi sonrasında toplanacak ilk belediye meclis toplantısını canlı yayınlamak suretiyle ilçe halkımızın izlenimine sunmaya hazırlanıyoruz.”

WWW.İNEGOL.BEL.TR ADRESİNDEN CANLI YAYINLANACAK

Belediye Meclis görüşmelerini tüm şeffaflığıyla, sade ve yorumsuz halka ulaştırmak adına meclis oturumlarını canlı yayınlayacaklarını belirten Başkan Taban, “Vatandaşlarımız belediyemiz interaktif hizmetlerinin sunulduğu www.inegol.bel.tr adresini ziyaret etmeleri halinde 10 Nisan Çarşamba günü saat: 14.00 itibari ile belediye Meclis toplantısını canlı yayında izleyebilecekler. Bundan sonra da belediye meclisinin tüm oturumları, başından sonuna kadar canlı olarak yayınlanacak. Dileyen vatandaşlar, gerek şehir içinden gerek şehir dışından ve gerekse yurt dışından belediyemizin internet sitesine girerek meclis oturumlarını canlı olarak izleyebilecek. Ayrıca önümüzdeki günlerde şehrinizin farklı bölgelerini de canlı olarak internet ortamında 7/24 yayınlıyor olacağız. Son olarak bu yeni uygulamanın şehrimizin kıymetli insanlarına hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyor, tüm ilçe halkımızı en içten kalbi duygularımla selamlıyorum” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim