2017 yılından buyana İnegöl Cumhuriyet Bassavcılığı görevini başarıyla yürütürken son yayınlanan kararnameyle Sakarya Cumhuriyet Bassavcı vekilliği görevine atanan Zekeriya Alper İnanç, veda ziyaretlerine başladı.

Gazetemizi ziyaret eden İnanç’ı, Genel Yayın Yönetmenimiz Erdal Bayraktar karşıladı.

Ziyarette konuşan Bayraktar, İnanç’a yeni görev yerinde başarılar dileyerek, “İnegöl’ümüzde görev yaptığınız yaklaşık 4 yıllık süre içerisinde, halkla iç içe çalışmalarınızı sürdürdünüz. Sıcakkanlı davranışınız ve çalışkanlılığınızla güzel anılar bıraktınız. Yıllardır yapılmayan Adliye lojmanları projesinin altında imzanızın olması, ayrı bir başarı göstergesi. Yeni görev yerinizde de bu çalışmalarınızı sürdüreceğinizden şüphemiz yok.” dedi.

Başsavcı İnanç ise, “İnegöl’de görev yapmak beni ziyadesiyle mutlu etti. Elimizden gelen hizmeti vermenin gururunu yaşadık. Tabi bu süre içerisinde siz basın mensuplarının da destekleriyle, görevimizi ifa etme noktasında çok da zorlanmadık. İnegöl, il gibi bir ilçe. Tabi bu büyük ilçede güzel anılarımız oldu. Yeni yerimizde de elimizden geleni yapmak için çalışacağız.” Dedi.

Editör: TE Bilişim