25 yaşındaki başarılı file bekçisi Batuhan Dursun, daha önce formasını giydiği Doğugücüspor’a geri döndü.

Doğugücüspor tesislerinde düzenlenen imza töreninde Kulüp Başkanı Refik Seyhan ve Antrenör Önder Erdoğan hazır bulundular.

Doğugücüspor Başkanı Refik Seyhan imza töreni sonrasında yaptığı açıklamada, “Kuruluşumuzun ilk senesinde 2. Amatörden 1. Amatör Kümeye çıkmamızda büyük pay sahibi olan ve taraftarımızın sevgisini kazanmış olan Batuhan Dursun yuvaya döndü. İki sene 1. Amatör kümede takımda yer alan Dursun, Süper Amatöre yükselmek için Play-off oynadığımız sezon takımın kalecisi olarak görev aldı. Kendisine yuvaya hoş geldin diyoruz. Transfer her iki tarafa da hayırlı olsun” dedi.

Batuhan Dursun ise, yuvaya dönmekten aldığı memnuniyeti dile getirdi. Dursun yaptığı açıklamada, “Büyük Doğugücüspor camiası ve büyük taraftarı karşısında tekrar forma giyme heyecanı içerisindeyim. Sakatlık olmadan başarılı bir sezon geçirmek dileğiyle herkese hayırlı olsun” dedi.

1994 doğumlu Batuhan Dursun futbola, 2007 yılında Ilgarspor da başladı. Daha sonra İnegölspor altyapısına transfer oldu. Sonrasında sırasıyla Gençlergücüspor, Doğugücüspor, Sivaslı Belediyespor, İsaörenspor, Selendi Belediyespor formalarını giydi. Son olarak geçtiğimiz sezon İnegöl Mobilyaspor formasını giydi.

Editör: TE Bilişim