İnegölspor Teknik Direktörü Murat Yoldaş, Genel Kaptan Semih Peşin, Futbol Şube Sorumlusu Sebahattin Ablak, Başkan Yardımcısı Serkan Taşdemir, Basın Sözcüsü Özgür Gürbüz ve Kulüp Başkanı Münür Kanar, sahamızda 2-1 mağlup ettiğimiz Afjet Afyonspor maçına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

OLAĞANÜSTÜ MÜCADELE VARDI

İnegölspor Teknik Direktörü Murat Yoldaş, “Duygulanmamak elde değil. Şimdi ben geçen hafta içinde de söyledim. Biz geldikten sonra oynadığımız 7 maçta da çocuklar aslanlar gibi oynadılar. Ama geçen hafta kötü oynadıklarını kendileri de kabule diyorlar. Ama 1 maçta ne oyuncuyu satarız nede oyuncuya kötü deriz. Biz içerideki havayı da biliyoruz. Neredeyse Afyonspor'u sahaya gömdük. O kadar olağanüstü mücadele vardı. Hepsini tebrik ediyorum. Onlarla gurur duyuyorum. İnşallah kalan son 2 maçımızdan en iyi puanlarla ayrılıp, devreyi kapatmak istiyoruz. Ama takım gelecek için çok büyük ümitler vaat ediyor” dedi.

ÇALIŞMALARIMIZ BUGÜN MEYVESİNİ VERDİ

İnegölspor Genel Kaptanı Semih Peşin, “Bu haftaki antrenmanlarımızın hepsini takip ettim.  Çalışmalarımız bugün meyvesini verdi. Bizi çok heyecanlandırdılar. Çok iyi mücadele ettik. Bizim istediğimizde buydu zaten. Biz her zaman diyorduk zaten. Bu İnegölspor forması kolay değil. Bugün İnegölspor formasının kolay olmadığını oyuncularımız bize gösterdi. Çok iyi mücadele ettik.  Bu galibiyetimizi rahmetli Şükrü Karaaslan kardeşimize ve ailesine armağan ediyoruz. Çok mutluyuz.  Çok iyi bir şekilde Manisa maçına hazırlanacağız” diye konuştu.

CAMİA OLARAK MUTLUYUZ

Futbol Şube Sorumlusu Sebahattin Ablak, “Çok güzel bir maçtı. Mücadele çok iyiydi. Futbolcular hafta içinde çok iyi çalıştılar. Biraz moral motivasyon eksikliği vardı. BAK Spor beraberliği ardından istemediğimiz Tarsus mağlubiyeti yaşamıştık.  Bunu atlattık. Camia olarak mutluyuz.  Futbolcu kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum. Hocalarımızı tebrik ediyorum. Çok iyi mücadele ettiler” dedi.

HEDEFSİZ DEĞİLİZ

Başkan Yardımcısı Serkan Taşdemir, “Rakip takımın ne kadar iyi olduğunu gördük. Ama mücadelemiz iyi oldu. Zor bir maç oldu. 1-0 öne geçmemize rağmen beraberliği yakaladılar. Ama ikinci yarı nihayetinde 2. golü bulduk ve 3 puanı almayı da bildik. Futbolcularımıza, teknik heyetimize, yöneticilerimize hepsine sonsuz teşekkür ediyorum. Bundan sonrada inşallah galibiyet serimize devem edeceğiz.  Hedefimizin Play-Off olduğunu taraftarlarımız ve İnegöl halkımızın bilmesini istiyoruz. İyi mücadele ediyoruz. Hedefsiz değiliz. Allah'ın izniyle Play-Off oynayacağız” diye konuştu.

BU BÜYÜK TARAFTARA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Basın Sözcüsü Özgür Gürbüz, “Belki de sezonun en kötü maçlarından bir tanesini geçen hafta oynadık. Gerçekten takımımızdan beklenmedik bir performans sergilenmişti. Ama bu hafta aslında gerçek İnegölspor ruhunu sahada da gördük. Önemli olan bu. Mücadele ettiğini zaman inandığın zaman taraftarınla kenetlendiğin zaman başarıya ulaşıyorsun. Önce ben bu büyük taraftara teşekkür ediyorum. Ayrıca biz bu galibiyeti rahmetli Şükrü kardeşimize armağan ediyoruz. Ruhu şad olsun. Bugün ailesi de bizimle beraberdi. İnşallah İnegölspor'u daha iyi günler bekliyor. Hepimiz inanalım. İnşallah daha iyi sonuçlar alacağız” dedi.

BU 3 PUAN İNEGÖL'E ARMAĞAN OLSUN

Kulüp Başkanı Münür Kanar, “Bu galibiyete ihtiyacımız vardı. Tarsus mağlubiyeti bizi moral motivasyon açısından çok bizi etkiledi. İnşallah bundan sonraki maçlarımıza devam edeceğiz. Önümüzde Manisa ve Amed maçı var. Bu maçları kayıpsız kapatırsak, inşallah devre arasında gerekli takviyeleri yapıp yolumuza devam edeceğiz. Ben buradan tüm taraftarlarımızı tebrik ediyorum.  Bu 3 puan İnegöl'e armağan olsun” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim