İnegölspor Başkanı Kani Ademoğlu ve Teknik Direktör Şaban Yıldırım, deplasmanda 1-0 mağlup ettiğimiz Kahramanmaraşspor maçına ilişkin değerlendirmelerde bulundular.

Maçın ardından gazetecilere açıklama yapan Teknik Direktör Şaban Yıldırım, şunları söyledi:

“Bizim açımızdan çok önemli bir galibiyet. Kahramanmaraşspor çok zor durumdaydı ama bu durumda olacak bir kaliteye sahip değil. Daha kaliteli bir takım. Bir takım sıkıntılar yaşadıklarından dolayı demoralize hale gelmişler. Bu durumda o yüzden. Biz rakibimizin puanı yok veya ligin dibindeymiş gibi asla öyle düşünmedik. Biz kendi planımızı saha içerisinde uygulamaya çalıştık. Galibiyet çok önemliydi. Galibiyet bizim için ayrıca zaman demek. Çalışmak için biraz daha zamana ihtiyacımız var. Çalışmamız gereken konular var. Güç geçtikçe daha iyiye gideceğimizi düşünüyorum. Bugünde bazı konuları daha iyi yaptığımızı söyleyebilirim. Özellikle defans bloğunu daha doğru tuttuk. Birazcık pas konusunu çalışmamız gerekiyor. Onları çalışacağız. Güç geçtikçe ilerlemeye çalışacağız. Elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışıyoruz” dedi.

İLK YARIYI 4-0,5-0 BİTİREBİLİRDİK

Kulüp Başkanı Kani Ademoğlu, “4 haftadan beri istediğimiz sonuçları alamıyorduk. Bizde de stres vardı. Maraş’ın puan durumu herkesi aldatıyor ama Maraş’ta ciddi bir rakip. Golü erken bulduk, arkasından 3-4 tane net pozisyonlar kaçırdık. Yani ilk yarıyı 4-0,5-0 bitirebilirdik. 1-0 olsun 3 puan bizim olsun dedik. Bizde de stres vardı. Umarım bu stresi topçu kardeşlerimizde üzerinden atmıştır. Pazar günkü Sivas maçına bakacağız” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim