TFF 2.Lig Beyaz Grup ekiplerinden Belediye Başkan Yardımcısı Rıdvan Kocaağa, İnegölspor Başkanı Eşref Güç, Futbol Şube Sorumlusu Sedat Esadi ve Teknik Direktörü İsmail Güldüren, sahamızda 1-0 mağlup ettiğimiz Sancaktepe maçına ilişkin değerlendirmelerde bulundular.

İSTEDİĞİMİZ SEVİYEYE GELMEK İSTİYORUZ

Maçın ardından açıklama yapan Teknik Direktörü İsmail Güldüren, “Biz iyi bir takımız, iyi oyuncularla kurulu bir ekibiz ama zamana ihtiyacımız var. Bugün yendik diye her şey bitmedi. 31 hafta daha var ama bunun üstüne koyarak, iyi çalışarak, hazır olmayan arkadaşları da hazırlayarak, istediğimiz seviyeye gelmek istiyoruz. İnşallah bu galibiyetler devam eder” dedi.

ÇOK GÜZEL BİR MAÇ ÇIKARTTIK

İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Rıdvan Kocaağa, "3 haftadır takımımızı seyrediyoruz. İlk hafta deplasmanda Kırklarelispor ile oynadığımız maçta da takımımız galibiyeti kaçırdı. Yine geçen hafta burada Yeni Çorumspor ile oynadığımız maçta da, takımımız iyi olmasına rağmen bazı teknik hatalar ve spor içinde kaynaklanan hatalardan dolayı da maalesef maçı kaybetmiştik. Ama bu hafta takımımıza hepimiz inandık, taraftar inandı. Çok güzel bir maç çıkarttık. İkinci yarı ekibimiz ev sahibi olmanın avantajını ve taraftar desteğiyle, daha iyi bir oyunla maçı almayı başardı. İnegöl taraftarına, halkımıza, İnegölspor'umuza bu 3 puan hediye olsun. İnşallah bundan sonraki maçlarda daha iyi bir maç grafiği çizeceklerine inanıyorum. Çünkü ilk 2 maça göre bu maç daha iyi olduğumuza inanıyorum. Bundan sonraki maçlarda takımımıza daha formda olacaktır” diye konuştu.

GALİBİYET SERİMİZ DEVAM EDECEK

İnegölspor Futbol Şube Sorumlusu Sedat Esadi, “Gerçekten güçlü bir rakiple karşılaştık. Öncelikle oyuncu arkadaşlarımı ve teknik heyeti tebrik ediyorum. Takım olma yolunda bir adım daha atmış bulunmaktayız. İnşallah bundan sonra galibiyet serimiz devam edecek” dedi.

DAHA İYİ OLACAĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM

İnegölspor Başkanı Eşref Güç, "Öncelikle ben bu güzelim taraftarlarımızı tebrik ediyorum. Gerçekten bizleri çok iyi desteklediler. Taraftarlarımız bizim arkamızda güç. Allah razı olsun onlardan. Müthiş bir destek verdiler. Bence takımımızdan fazla taraftarımız istedi kazanmayı ve bizi tetiklediler. Geçen haftayla alakalı bildiğiniz gibi Çorumspor'a burada 2-1 yenildik. Maçın hakkımıydı 2-1 değildi. Biz penaltı kaçırdık veya hakem gol çizgisinden geçen topu vermedi. Sıkıntı yok. Hayat devam ediyor. Biz iyi takımız. Kesinlikle iyi takımız ama bize biraz zaman lazımdı. Önümüzdeki haftalar daha iyi olacağımızı düşünüyorum. Kesinlikle İnegöl'ün İsmail Güldüren'e, ekibine ve bize sahip çıkması lazım. Bu işler kolay olmuyor. Destek lazım. Maddi manevi her türlü İnegölspor'a destek lazım. Kulüpler gerçekten zor durumda. Bizde özveri ile çalışmaya uğraşıyoruz.  Maça gelince güzel bir maç oldu. İlk yarı Sancaktepe güzel oynadı. Hakem kararları benim için çok normal. Çünkü geçen hafta İnegölspor'un hakem konusunda biraz çektiğini düşünüyorum. Ama sıkıntı yok. Hakemlerde hata yapacak. Bizim onların yanında olmamız lazım. Hataları ne kadar asgariye indirirlerse o kadar iyi. Bence hakem gayet iyi maç yönetti. Tabi onlar kaybettikleri için psikolojisi öyle olabilir. İkinci yarı başka bir İnegölspor seyrettik. Daha kontra atak, daha hızlı. Onun semeresini aldık. Ben tekrar bütün İnegöl taraftarına ve İnegöl'e teşekkür ediyorum. İyi bir galibiyet oldu. İnşallah böyle devam ederiz. Haftaya Zonguldak Kömür maçı var. Oradan da 3 puan ile dönersek, İnegölspor olarak daha güzel günler bizi bekler” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim