İnegöl Voleybol Gençlik Spor Kulübü, erkek bölgesel lig takımı hazırlıklarına başladı. Bursa Gençlik Spor Şube Müdürü Yakup Gürel hedeflerinin İnegöllü gençleri milli takıma kazandırmak olduğunu söyledi.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Bursa Gençlik Spor Şube Müdürü Yakup Gürel, “10-11-12 Haziran tarihlerinde, Bursa Cengiz Göllü Voleybol Salonunda grup müsabakalarını yapıp birinci olarak final grubuna kalmayı ayrıca bu yıl kurulan erkek bölgesel lig takımımızın final etabında da birinci olması için mücadele edip önümüzdeki yıl 2.lig'de olmasını hedefliyoruz. Takımımızdaki tüm oyuncularımız İnegöl’de ki gençlerde oluşacak. Buradaki amacımız İnegöl’de ki gençlerin potansiyelini Milli Takımlara ve Türkiye üst liglerine taşımak. İnegöl’den üst liglere oyuncu kazandırarak İnegöl’ün sesini duyurmak istiyoruz. Çalışmalarımıza İnegöl Gençlik Spor ilçe Müdürlüğü Antrenörü Serkan Seçkin ve İnegöl GOP İmam Hatip Orta Okulu Beden Eğitimi Öğretmeni Eyüp Efe nezaretinde devam ediyoruz. Bizlere destek veren İnegöl Gençlik Spor ilçe Müdürlüğüne, İnegöl Belediye Başkanlığına, İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne sponsorlarımız Kocaağa Sigortaya, Canmaksana, Kahyaoğulları süt ürünlerine ve bizleri hep destekleyen ilçe halkımıza çok teşekkür ederiz” dedi.

Açıklama sonrası Bursa Gençlik Spor Şube Müdürü Yakup Gürel ve kulüp yöneticisi Mustafa Çimen sporculara tatlı ikram etti.

Editör: TE Bilişim