Hafta sonu sahasında lider Manisa Futbol Kulübüne kaybeden İnegölspor, günü deplasmanda Çorum Futbol Kulübü ile karşılaşacak.

Misli.com 2. Lig Beyaz Grupta 24. hafta maçları bugün oynanacak. Sezonun ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapamayarak henüz galibiyetle tanışamayan ligdeki temsilcimiz İnegölspor, Çorum Futbol Kulübünün konuğu olacak.

Çorum Şehir Stadyumunda oynanacak olan mücadele saat 13.00’te başlayacak. İnegölspor’da hedef zorlu deplasmandan 3 puanla dönmek. Mücadeleyi ise Fatih Tokail yönetecek. Sezonun ilk yarısında oynanan mücadeleyi 3-2 Çorum Futbol Kulübü kazanmıştı.

Maça ilişkin değerlendirmelerde bulunan Teknik Direktör Özgür Şahin, “Sporcuların genel durumu, moral ve motivasyonları iyi. Çorum maçıyla başlayacak olan serüvende oyunsal olarak iyi bir görüntü vereceğimize inanıyorum. Mücadele gücümüz gayet iyi. Sporcularımızın arzu ve istekleri yerinde. İnşallah Çorum’da hem iyi bir oyun hem de iyi bir mücadele sergileyeceğiz. Oyundan ziyade belki de en önemli olan puan almak. Puan alıp biran önce alttan bağlantımızı kesmek istiyoruz. Ben sporcularıma bu konuda güveniyorum. Sahada en iyi şekilde mücadele edip, gerekli puan yada puanları inşallah oradan alacağız ve moral, motivasyonumuz artarak devam edecek. Bildiğiniz gibi Ogün, Erdem ve Ahmet Hakan’ın sakatlıkları devam ediyor. Abdulkadir’de cezalı olduğu için kadroda yer alamayacak. Çorum’dan en güzel şekilde dönmek istiyoruz” dedi.

HAFTANIN PROGRAMI

Çorum- İnegölspor

Gümüşhanespor -Ankara Demirspor

Hacettepe - Amedspor

Kocaelispor - Afjet Afyonspor

Manisa FK - Niğde Anadolu

Sarıyer - Ergene Velimeşe

Şanlıurfaspor - 24 Erzincanspor

Uşakspor - Kahramanmaraş

Zonguldak - Sancaktepe

Editör: TE Bilişim