Teknik Direktör Özgür Şahin, oyuncular Abdulkadir Kuzey ve Mehmet Özdıraz ile birlikte Çarşamba günü sahamızda ağırlayacağımız Gümüşhane maçına ilişkin açıklamalarda bulundular

Kulüp tesislerinde düzenlenen basın toplantısında ilk olarak söz alan Teknik Direktör Özgür Şahin, “Bildiğiniz gibi Çarşamba günü Gümüşhanespor ile zorlu bir müsabaka oynayacağız. Gümüşhane takımının son 5 maçını incelediğimiz zaman 1 galibiyet 4 mağlubiyet aldılar ama burada dikkatimizi çeken noktalardan bir tanesi bildiğiniz gibi grubun flaş takımlarından Manisa’dan son dakika golü yiyerek yenildiler. Kocaelispor’u ise kendi evlerinde yenmeyi başardılar. Baktığımız zaman tecrübeli bir ekipleri var. Hoca değişikliği yaptılar. İstekli ve arzulular. Bol pozisyonlarda bulmuşlar ama skora yansıtamamışlar. Son 5 maçlarına baktığımız zaman yedikleri 12 gol var. Attıkları da 5 gol var. Şuana kadar toplam 45 gol yemişler. Attıkları gol sayısı da 20. En etkili oyuncuları 7 gole katkısı olan Sercan Kaya. Ayrıca daha önce bizde oynayan Muharrem Efe’nin de 2 gole katkısı olmuş.  Deplasmanda oynadıkları 9 maç sonunda 2 beraberlikleri 7 yenilgileri mevcut. Rakiple ilgili bütün analizlerimi yaptık. Yarında son hazırlarımızı yapıp maça en iyi şekilde çıkacağız. 3 puan alarak daha rahat bir pozisyona gelmek istiyoruz. Bizim son 5 maçımıza baktığımız zaman 2 galibiyet 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde ettik. Attığımız 8 gole karşılık 5 gol yedik. Bu maçta Caner cezalı olduğu için bizimle beraber olamayacak. Cafer ise ilk antrenmanında sakatlandığı için şuanda takımdan ayrı düz koşu yapıyor. Transfer bugün itibariyle bitiyor. Bu dönemde 7 tane oyuncu takımımıza katıldı. Toplamda sayımız 30’u buldu. Bildiğiniz gibi 2. yarıda Covid salgınından dolayı maçların oynanmama gibi bir durumu yok. Sayımızı bu yüzden arttırdık ve hamle şansımızı artırmış olduk” dedi.

Daha sonra söz alan Mehmet Özdıraz, “İnegölspor’un ne kadar büyük bir camia olduğunu hepimiz biliyoruz zaten. Ben Bursaspor patentli bir oyuncuyum. Buraya gelmemde Kani başkan ve yönetim kurulunun çok büyük etkisi oldu. Bana hedeflerini anlattılar. Bu sene borçları kapatarak geçireceklerini ama seneye büyük bir hedef koyarak başlayacaklarını söylediler. Bu yüzden İnegöl’ü tercih ettim. İnegöl’ü hak ettiği yerlere biran önce çıkartmamız lazım. İnegöl’e bu ligin ağabeyi derler her zaman. İnegöl’ü inşallah önümüzdeki sene üst ligin ağabeyi yapmak istiyoruz. Hedeflerimiz bu yönde. Gümüşhane maçına ise çok iyi hazırlandık. Maçın önemini biliyoruz. Her maçın ayrı bir hikayesi olur. Bu maçında ayrı bir hikayesi olacak bizim için. İnşallah arkadaşlarımızla bu maçı alıp, taraftarlarımızı mutlu edeceğiz” dedi.

Son olarak söz alan Abdulkadir Kuzey ise “Mental ve fiziki olarak hazır durumundayız. Hafta içi hazırlıklarımızı da yaptık. Şimdi maçı bekliyoruz. Maçı kazanıp taraftarlarımıza ve bizi destekleyenlere armağan etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim