Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Mayıs ayı sonunda başlatılacak olan Bölgesel Amatör Lig’e Kafkasspor katılma kararı aldı. 5 aydır antrenörler ve futbolcuların büyük özverisiyle antrenmanlara devam ettiğini ifade eden Kafkasspor Yönetim Kurulu üyesi Yusuf Kandır, “Camiamızın ve İnegöl spor camiasının desteklerini bekliyoruz” dedi.

Federasyon tarafından defalarca ertelenen ve son olarak bütün maddi yükün kulüplere bırakılarak oynatılmasına karar verilen Bölgesel Amatör Ligine, Kafkasspor katılım kararı verdi.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Kafkasspor yönetim kurulu üyesi Yusuf Kandır, “Federasyonun akıl almaz tutumuna rağmen 5 aydır antrenörlerimiz ve futbolcularımızın büyük özverisiyle antrenmanlarımıza devam ediyoruz. Federasyonun son aldığı karar her ne kadar kulüplere eziyet olsa da biz antrenörlerimiz ve futbolcularımızın emeklerini yok saymayarak lige katılım kararı aldık. Camiamızın ve İnegöl spor camiasının desteklerini bekliyor, hakkımızda hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

TFF KARARI

Türkiye Futbol Federasyonundan (TFF) yapılan açıklamada Covid-19’un son dönemdeki seyri üzerine sağlık kurulu tarafından değerlendirme yapıldığı belirtilerek, “Yeni tedbirleri zorunlu kılan mevcut süreçte, gerek şartların elverişli olmadığı gerekse 266 takımın katılımının söz konusu olduğu lig organizasyonunun yeni riskler taşıdığı konusunda sağlık kurulu görüş birliğine varmıştır. Bu kapsamda, daha önce 17 Nisan’da başlatılması planlanan Bölgesel Amatör Lig’in sağlık şartları uygun olduğu takdirde Mayıs ayının son haftası başlatılması uygun bulunmuştur.”

Editör: TE Bilişim