İnegölspor Başkanı Kani Ademoğlu, Başkan Yardımcısı Aziz Bolat ve Teknik Direktör Hasan Erkin Şimşir, sahamızda 2-0 mağlup olduğumuz Etimesgut Belediyespor maçına ilişkin değerlendirmelerde bulundular.

Maçın ardından gazetecilere açıklama yapan Teknik Direktör Hasan Erkin Şimşir, “Bu oyunu kendimize yakıştıramadık. Maçta çok kötüydük. Galibiyeti hak etmedik. Seyircimizden özür diliyoruz. Ligin daha başındayız. Telafisi var. İnşallah telafi edeceğiz” dedi.

NET SÖYLÜYORUM İYİ DEĞİLDİK

Kulüp Başkanı Kani Ademoğlu,  “İlk yarı işler istediğimiz gibiydi. İkinci yarıda istediğimiz gibi başlamaya çalıştık ama olmadı. İsteyeceksin, atacaksın golü. Atamayınca golü yersin ve kaybedersin. Net söylüyorum iyi değildik, İstemedik. Futbolcu kardeşlerimize de aynısını söyledim. İstemediniz, Yenmek için istemeniz lazım. Oynayacaksın, mücadele edeceksin, savaşacaksın. Tatili bırakalım, lig başladı.” diye söyledim. Toparlanacaklar. Teknik heyet, futbolcular hepsi oturup, hatalarını, eksiklerini görecekler. Ona göre teknik heyetimizde önlemlerini alıp, önümüzdeki haftalara bakacaklar” diye konuştu.

EN KISA ZAMANDA TOPARLANACAĞIMIZA İNANIYORUM

Başkan Yardımcısı Aziz Bolat, “Sezonun daha başlarındayız. Bugün kötü oynadık. Kazansaydık bile bu oyunla mutlu olmazdık. Kendimizi daha çok geliştireceğiz. Daha yeni bir takımız. Daha ligin 3. haftası önümüzde daha uzun bir maraton var. İnşallah hedefimize ulaşacağız. Bugünkü oyunu kimse beğenmedi. Bizde beğenmedik ama bunun bir çaresi var. Sonuçta kaliteli oyunculardan kurulu bir takımımız var. En kısa zamanda toparlanacağımıza inanıyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim