AK Parti İnegöl Gençlik Kollarında görevli gençler, 18 Mart Çanakkale Zaferi nedeni ile vatandaşlara şehitlerimizin bir öğün yemeği olan üzüm hoşafı ikram etti.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti İnegöl Gençlik Kolları Başkanı Ömer Faruk Baştürk, şu ifadeleri kullandı:

“7 Düvelin birleşip de üzerimize geldiği, mermilerin havada birbirine geçtiği yerdir; Çanakkale. Çanakkale’yi anlamak gerekiyor. Çanakkale’deki şehitliğimizi ziyaret ettiğimizde bir nebzede olsa almaya çalışırız her zaman. Açlık var, savaşmak için yeteri derecede mühimmat ve silah yok ama iman var. Çanakkale Hakk’ın bu denli zorluk içinde zafere ulaşmamızı sağladığı yerdir.

Hala yağmur yağdığında buram buram kan kokar Çanakkale. Çanakkale’yi unutmak, Çanakkale’yi anlamamak, geleceğimiz için en büyük tehlikelerden bir tanesidir. Bu nedenle bizlerde arkadaşlarımızla birlikte 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nde vatandaşlarımıza, şehitlerimizin bir öğün yemeği olan ‘Hoşaf’ ikramında bulunuyoruz. Rabbim şehitlerimizden razı olsun. Onların bizlere bıraktığı bu eşsiz vatanda, özgür bir şekilde yaşamamızın yegane vesilesi onlardır”

Editör: TE Bilişim