İnegöl Bakyapı Hacı Ali Bakgör Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Özlem Kocaağa, Türkçe Öğretmeni Betül Özdemir ve öğrencilerinin yürüttüğü 'What Changed?(Ne değişti?) adlı e-Twinning projesinde sona gelindi.

İnegöl Bakyapı Hacı Ali Bakgör Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Özlem Kocaağa, Türkçe Öğretmeni Betül Özdemir ve öğrencilerinin eTwinning Projeleri kapsamında Şubat ayından bu yana yürüttükleri "What Changed?" Projesinde sona geliniyor. 4 aydır aktif olarak devam eden projede Kuzey Makedonya'dan 1, Portekiz'den 2 ve Litvanya'dan 1  okul ile Türkiye'nin farklı şehirlerinden 10 farklı ortak okulun öğretmen ve öğrencileri tarafından çok başarılı çalışmalara imza atıldı.

Bakyapı Hacı Ali Bakgör Ortaokulu öğrencileri web 2.0 araçlarını aktif olarak kullanarak, İnegöl'ün tanıtımını yaparken, İngilizceyi de eğlenerek geliştirdiler.

Proje kurucusu olan İngilizce Öğretmeni Özlem Kocaağa,  "What Changed?(Ne değişti?) Projesi ile öğrencilerimizin İngilizceyi pratik olarak kullanmaları, İnegöl'ümüzün geleneksel yemekleri, unutulmaya yüz tutmuş meslekleri, eski oyunları gibi kültürel ögelerini tanıtıp, aynı zamanda farklı kültürlerin geçmiş geleneklerini de öğrenmelerini hedefledik ve projemiz sayesinde başarıya da ulaştığımızı düşünüyorum. Desteklerinden dolayı Okul Müdürümüz Sayın Orhan Erdoğan'a, sevgili öğrencilerimize ve kıymetli velilerimize teşekkür ediyoruz" dedi.

Editör: TE Bilişim