İnegöl Kültür Vakfından bugünlerde hastalara yetişmekten yemeğe vakti kalmayan 112 Acil Servis Ambulansında görevli sağlık ekiplerine anlamlı jest.

Vakıf yönetiminin kararıyla haftada üç gün 112 Acil Servis Ambulansında görevli sağlık ekiplerinin yemekleri Gülistan kuran kursunda hazırlanıp kendilerine ikram edilmeye başlandı.

Vakıf yöneticilerinden Nezih Aksulu, “Sağlık çalışanlarına bir gönül borcu, bir teşekkür olarak Pazartesi günü başlattığımız ve haftada üç gün olarak belirlediğimiz 112 Acil Servis Ambulansında görevli sağlık çalışanlarımıza bıraktığımız yemekler, sağlık çalışanı kardeşlerimiz tarafından memnuniyetle karşılandı. Çok mutlu oldular. Yemek yapmakta sorun yaşadıklarını söylediler. Tam yemeye başladıklarında vaka anonsu gelip ocağımızı, tenceremizi o haliyle bırakıp, vakaya gidiyoruz. Geldikten sonra tekrar devam ediyoruz. Bu getirdiğiniz yemek için vakfımıza, Yönetim kurulundaki kardeşlere çok teşekkür ettiklerini söylediler. Bizlerde bu zor günlerde bizler için 24 saat koşturan, fedakar sağlık çalışanlarını bir nebze mutlu edebilmenin hazzını duyduk. Hemşerilerimize yüce Allah'tan sıhhat dilerken, sağlık çalışanlarımız başta olmak üzere tüm fedakar emekçilere kolaylık diliyoruz" dedi.

Editör: TE Bilişim