İnegöl Mobilyacılar Odası merhum mobilyacılar için lokma ikramında bulundu. Bilal Habeşi Camii’nde Cuma namazı sonrası gerçekleştirilen programa milletvekili Ayhan Salman ve Belediye Başkanı Alper Taban da katıldı.

Whatsapp Image 2024 02 23 At 16.17.23

Salı günü ‘İhracat’ konulu seminer ile üyelerine eğitim veren İnegöl Mobilyacılar Odası yönetimi, Cuma günü de merhum mobilyacılar için lokma ikramında bulundu. Bilal Habeşi Camii’nde gerçekleştirilen ikrama AK Parti Bursa milletvekili Ayhan Salman, Belediye Başkanı Alper Taban, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, oda yöneticileri, belediye meclis üyeleri ve cami cemaati katıldı. 

Whatsapp Image 2024 02 23 At 16.17.32

BERAT KANDİLİ VESİLESİYLE DAĞITTIK
İkramın ardından konuşan İnegöl Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan; “Yarın mübarek Berat kandili. Ramazan ayına doğru geliyoruz. Biz de Berat kandili münasebetiyle böyle bir organizasyon yapalım istedik. Daha önce Sanayi Camii ve Hacı Bahattin Arslan Camii’nde organizasyonlarımız oldu. Aşure ikramımız ve Regaip Kandili programlarımızı bu camilerde yapmıştık. Mobilyacı üyelerimizin yoğun olduğu bu bölgede de bir program yapmak istiyorduk. Bilal Habeşi Camii’nde lokma ikramında bulunduk. Allah kabul etsin. Sektörümüze hizmet eden, odamıza hizmet eden merhum meslektaşlarımızın hayrına lokma dağıttık. Katılan başta vekilimiz ve belediye başkanımız olmak üzere siyasi parti temsilcilerimize, yönetim kurulu üyelerimize, oda üyelerimize teşekkür ediyorum“ dedi.

Whatsapp Image 2024 02 23 At 16.17.37

İHRACAT RAKAMLARINI AÇIKLAYACAĞIZ
Oda olarak faaliyetlerine hız vermeden devam ettiklerini kaydeden Ayhan, şöyle devam etti: “Salı günü güzel bir ihracat seminerimiz oldu. Eğitimlerimiz kış aylarında yeniden başlayacak. Ramazandan sonra fuarımız var. İnşallah fuarımız en güzel şekilde geçer. Üyelerimiz ihracatlarına devam ediyor. Odamızın ihracat rakamları belli oldu. Ticaret Sanayi Odasını bekliyoruz ayrıntıları açıklamak için. Öğrencilerimize burslarımızı yatırıyoruz. Kooperatifimiz çalışmalarını sürdürüyor.  Fuar gezilerimiz olacak. Biz oda yönetimi olarak çalışıyoruz, üyelerimizin de eğitimlerimize faaliyetlerimize katılmalarını istiyoruz”

Kaynak: HABER MERKEZİ