Fetullahçı Terör Örgütü´nün (FETÖ) 12 kişilik sözde “Başyüceler Konseyi” üyesi olan Abdullah Aymaz´ın yazdığı yazı, örgütün sosyal medyadaki teröristlerini harekete geçirdi.

Bir kaç gündür Fetö´cü kaçak gazeteci kılıklı teröristlerin attığı twitler konuşuluyor. Emre Uslu, Tuncay Opçin ve diğerleri. Akılları sıra “bahar” konulu mesajları sosyal medyada sistemli bir şekilde yayarak, örgüte yönelik yapılan operasyonların önüne geçmek istiyor. Ayrıca örgütte hızla artan “itirafçı, muhbir” sayısını azaltmak amacıyla korku yaymaya çalışıyor. Gülen ve militanlarının bahar mesajı ile birlikte operasyonu yürüten polis savcı ve yargıçların gözünü korkutmayı hedeflediğini düşünüyorum.

Ellerinde ki son barutu 15 Temmuz´da attılar. Allah öyle bir tokat attı ki felekleri şaştı. Bir daha bu tür bir deneme yapmak için cesaret edebileceklerini sanmıyorum. Ki zaten cuntacı askerler şimdi hapiste yargılanmayı bekliyorlar.

Yalnız önemli gazetecilerden, daha önce attığı twitlerde yanıldığını görmediğim Ömer Turan´ın twitlerini takip ediyorum bir kaç gündür. Hassas bir dönemden geçildiğini ve teyakkuzda olmamız gerektiğini salık veriyor.

Mesela diyor ki; “Hassas bir dönemden geçiyoruz. Temkinli olalım, dikkatli olalım. Ne rehavet be abartı, ikisinin ortası: ölçülü bir şekilde temkinli olmak.”
“Fetöcüler üç beş yanlış alarm vererek bu konudaki hassasiyetimizi sulandırmak istiyor. Yalancı coban hikayesini hepimiz biliriz değilmi?”
“Tehlike büyük, hiç olmadığı kadar büyük, bunun bilinçindeyiz ve makul bir şekilde temkinli olacağız; ne ifrat ne tefrit.”
“Fetö göstere göstere yanlış alarm veriyorsa,demekki tehlike büyük. Yanlış alarm gerçek tehtidi örter ve darbenin önünü açar.Bu bir taktiktir”
“Şimdi kriptolar kendilerinin yaptığı bu yanlış alarmdan yola çıkarak işin ciddiyetini sulandıracaklar, yavaş yavaş rehaveti bombalayacaklar.”
“Sanki her gece 15 temmuzmuş gibi temkinli ve teyakkuzda olun, sanki Türkiye bir iskandinav ülkesiymiş gibi de normal hayatınıza devam edin.”
“Erdogan artık sadece AK partinin ya da AK partililerin değil Türk milletinin lideridir. Erdogan artık partiler üstü bir değerdir, Türkiyedir.”
“Diyelim ki biz eyyamcıyız, abartıyoruz, bu durumda ne kaybederiz? Bir kaç uykusuz gece. Peki ya haklıysak, o zaman ne kaybederiz? Bir vatan.”
“Bazen evhamlı hatta paranoyak olmak farzdır, şu sıralar olduğu gibi. Arkadaşlar paranoyak olmak vatansız, devletsiz kalmaktan daha iyidir.”

Ömer Turan´ın dediği gibi teyakkuz iyidir, biraz evham iyidir... Paranoyaklık bazen faydalıdır...

***
BIRAKIN YAKAMIZI
“Başımıza icat çıkarma!” diye diye mucit tarafımızı,
“Caz yapma lan!” tehdidiyle sanatçı tarafımızı,
“Edebiyat parçalama!” tepkisiyle şair tarafımızı törpülediniz...
bırakın yakamızı kardeşim :)

***
BEYİN GÖÇÜNE DUR DEMEK GEREK
Parlak beyinlerimiz America´ya okumaya gittikçe teknik olarak herşeyin en iyisini America yapmaya devam edecek... Belgeselcinin de programcısının da tüccarın da, çiftçinin de, astro fizikçinin de en iyisi onlarda olacak.. Sen daha iyi şartları sunup bu beyin göçünü tersine çevirmeyi başaramadıkça bu böyle olacak.. Çünkü her ülkenin en büyük kafaları, en büyük dahileri, en zekileri ya America´ya ya İngiltere´ye okumaya gider ve orada ki şartların büyüleyiciliğine kapılıp kalır.. Yaptıkları katkıda oraya ait bir katkı olarak sürgit devam eder...

***
BÜYÜK ŞEYTAN ÖLDÜ
Büyük Şeytan David Rockefeller öldü.
Rockefeller ölse ne olur? Geriye bir sürü tohum bırakmış... Zaten uzun süredir Rockefeller hanedanlığını oğlu yönetiyordu.. Firavun ölünce Firavunluk, Karun ölünce Karunluk, Nemrut ölünce Nemrutluk sona erdi mi!? Ermedi.. Kıyamete kadar Hak ve Batıl mücadelesi sürecek... Kesin bilgi..

***
TAYFUN TALİPOĞLU
Değdi mi !? Şu üç günlük dünyada... Bam Teli´nde davudi sesinle okuduğun şiirlerle hatırlanmak varken değdi mi? Yol hikayeleri anlatsaydın daha çok bize... FETÖ´nün dümeninden kabre girmeye değdi mi!? Keşke Bamteli´nde kalsaydın Tayfun Talipoğlu....

****
KUSURA BAKMA HAYIRCI BEY !
Referandumda “Hayır” oyu kullanacakları bir kez daha düşünmeye davet ediyorum. 18 maddeyi sadece kendi taraftarlarının zaviyesinden değil bir de diğer zaviyeden değerlendirsinler. Okusunlar. En fazla 15 dakikanızı alır. Geleceğinizi etkileyecek böyle büyük bir seçim için 15 dakika ayıramıyor musunuz? Sizi aldatmalarına izin vermeyin. PKK´nın youtubu de ki videosunda ele başları “Hayır” ın desteklenmesi gerektiğini açık açık söylerken, FETÖ´cü kaçak gazetecilerin “Hayır” propagandaları yaptığı aleniyken, Hollanda, Almanya gibi, bu ülkenin gelişmesini istemeyen batılı sömürgecilerin ülkelerinde “Evet” kampanyalarına izin vermeyip “Hayır” kampanyalarını bizzat organize etmelerini görmene rağmen “Hayır” demenin nasıl bir hayır çıkaracağı şüphesi beyninizi kemirmiyor mu?! Bir daha böyle bir şeyi halka yani size sormazlar. Fırsat varken PKK´ya inat, Hollanda´ya inat, Almanya´ya inat, FETÖ´ye inat mührünü EVET´e bas. Aksi halde büyük bir gaflet içnidesin. Kusura bakma Hayırcı bey... Gafilsin !