YAŞAM

Bursa'da bayramda hava nasıl olacak? Gün gün açıklandı

Milyonlarca vatandaş Ramazan Bayramı'nda havanın nasıl olacağını sorgularken Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni raporu paylaştı. Peki Meteoroloji'nin paylaştığı rapora göre Bursa'da hava nasıl olacak? İşte detaylar...

Abone Ol

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yayımladığı 5 günlük hava durumu tahminine göre Ramazan Bayramı'nda Bursa genelinde termometreler 20 derece seviyesi üzerinde seyredeceği bekleniyor.

-Ramazan Bayramı'nın ilk gününde en düşük sıcaklık sabah saatlerinde 8 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gün içinde termometreler az bulutlu havayla birlikte en yüksek sıcaklık 22 derece seviyelerinde seyrediyor.

-Ramazan Bayramı'nın 2. gününde sabah saatlerinde termometreler 8 derece seviyelerinde seyrederken gün içerisinde rüzgarlı havayla birlikte en yüksek sıcaklık 23 derece seviyelerinde ölçülecek.

-Ramazan Bayramı'nın son gününde ise sabah saatlerinde en düşük sıcaklık 9 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gün içerisinde rüzgarlı havayla birlikte termometreler 23 derece seviyelerinde ölçülüyor.

İŞTE BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

İNEGÖL'DE HAVA NASIL OLACAK?

-İnegöl'de Ramazan Bayramı'nın 1. gününde en düşük sıcaklık 4 derece seviyelerinde ölçülürken gün içerisinde az bulutlu havayla beraber en yüksek sıcaklık 23 derece seviyelerinde seyredeceği görülüyor.

-Ramazan Bayramı'nın 2. günü sabah saatlerinde termometreler 3 derece olarak ölçülürken gün içerisinde az bulutlu hava hakim olacağı görülüyor. En yüksek sıcaklık 24 derece seviyelerinde ölçülecek.

-Ramazan Bayramı'nın son gününde ise sabah saatlerinde en düşük sıcaklık 2 derece seviyelerinde ölçüldü. İnegöl halkı günü parçalı bulutlu bir havayla geçirirken en yüksek sıcaklık 24 derece seviyelerinde seyredecek.

İŞTE İNEGÖL İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ