Geçtiğimiz gün kendisinden ayrıldığı sevgilisinin evini kurşunlatan kadın, polisler tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Alınan bilgilere göre olay, Sinanbey Mahallesi Salkım Söğüt Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre T.T. ve Yağmur B. isimli sevgililer birlikte yaşamaya başladı.

Bir süre sonra ikili arasında tartışmalar başladı. Yağmur B.’nin uyuşturucu kullandığı iddiası ile T.T. ayrılmak istedi.

Yağmur B. isimli genç kadın da gece geç saatlerde eşyalarını almak için T.T.’nin evine geldi. Eşyalarını aldıktan sonra Yağmur B.’nin yanında bulunan M.G. havaya ateş açmaya başladı.

Olayın yaşandığı gün sabah iddiaya göre yeniden M.G. isimli şahıs, T.T.’nin evinin önüne geldi. 'Yağmur’un selamı var” ifadesini kullanan M.G. tekrar ateş açmaya başladı. Bu sırada bazı mermiler T.T.’nin evine isabet etti.

POLİS ANINDA OLAYA MÜDAHİL OLDU

Öte yandan olayın Emniyet Ekiplerine intikal ettirilmesi üzerine, polisler olay yerinde incelemelerde bulunarak, silahlı saldırganları yakalamak için çalışmalara başladı.

HUZUR MAHALLESİ’NDE YAKALANDI

Öte yandan sevgilisinin evini kurşunlattığı iddia edilen Yağmur B. (22) ve silahla eve ateş ettiği iddia edilen M.G (34), Emniyet ekiplerinin çalışması sonucu Huzur Mahallesi’nde yakalandı. Gözaltına alınan Yağmur B., İnegöl Devlet Hastanesi’ndeki sağlık işlemlerinin ardından Emniyete götürüldü.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Emniyetteki işlemlerinin ardından M.G ve Yağmur B. adliyeye sevk edildi.

Editör: TE Bilişim