Yeni sezonda hedefini Süper Amatör Lig olarak belirleyen İnegöl temsilcisi, geçtiğimiz sezon İsaörenspor ile süper amatör ligde forma giyen sağ kanat oyuncusu Yalçın Keskin ile yine geçtiğimiz sezon Doğugücüspor ile Süper Amatör Kümede forma giyen ve forvet mevkiinde oynayan Tolga Dursun ile anlaştı.

1991 doğumlu Yalçın Keskin, futbola İnegöl Karadeniz Güvenspor’da başladı. Daha sonra sırası ile Alanyurtspor, Yenicespor ve Hocaköyspor formalarını giydi. Geçtiğimiz sezon İsaörenspor ile Süper Amatör Ligde forma giydi.

1992 doğumlu Tolga Dursun ise, futbola İnegöl Osmaniyespor’da başladı. Daha sonra sırası ile Yenicespor, Bursa Değirmenönü Gençlikspor, İsaörenspor formalarını giydi. Geçtiğimiz sezon Doğugücüspor ile Süper Amatör Ligde forma giydi.

Her iki futbolcu kendilerini Akhisarsporlu yapan imzayı, Akhisarspor tesislerinde attı. İmza töreninde Kulüp Başkanı Bülent Yağcı hazır bulundu. İmzayı atan her iki oyuncu Akhisarspor’un şampiyonluğu için elinden geleni yapacaklarını söyledi.

Yapılan transferlerin Akhisarspor’a büyük güç katacağını ifade eden Akhisarspor Başkanı Bülent Yağcı, “Takıma güç katacağına inandığımız, iyi futbolcularını transfer etmek adına özverili bir şekilde çalışmaktayız. Tabi ki transfer komitemiz ciddi bir gayret içindeler. Yönetim kurulumuzda aynı şekilde sürekli diyaloglar halinde transferler hakkında fikir alışverişindeyiz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim