İstanbul’da düzenlenen Karabağ-Azerbaycan programına davetli olarak katılan Abdülhamit Han Eğitim ve Kültür Derneği yöneticileri, burada Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile bir araya gelerek İnegöl’e davet etti.

Azerbaycan Denekler Federasyonu ve Azerbaycan Diaspora Bakanlığı, İstanbul’da Kasım Azerbaycan zaferinin yıl dönümü kapsamında Karabağ-Azerbaycan isimli program düzenledi. Üst düzey siyasilerin katıldığı programa Abdülhamit Han Eğitim ve Kültür Derneği de davet edildi. Dernek Başkanı Turgay Yazıcı, beraberindeki dernek yöneticileri ile İstanbul’da Four Seasons Otelde düzenlenen Azerbaycan Resepsiyonunda yer aldı.

Program sırasında konuklar arasında bulunan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı ve Kerkük Milletvekili Ersat Salihi ile bir dizi görüşme yapan Turgay Yazıcı, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ı İnegöl’e davet etti. Tatar, kısa bir süre önce uğrayarak İnegöl Köftesinin tadına baktığı İnegöl’e daha kapsamlı bir ziyaret gerçekleştirmek istediğini ifade etti.

Editör: TE Bilişim