Sevgilisini evine bıraktı, başına gelmeyen kalmadı 
İnegöl'de kız arkadaşını evine götürüp bıraktıktan sonra arızalanan aracı nedeniyle sokağa çıkma kısıtlamasına kalan tamirci ve arkadaşına, polis ekiplerince 6 bin 300 TL cezai işlem uygulandı. Ayrıca Askerlik şubesine başvuru yapmadığı için bakaya durumuna düşen sürücü, hakkında tutanak tutuldu. 
Bursa’nın Yıldırım ilçesinden kız arkadaşını bırakmak için 34 EJP 56 plakalı aracıyla İnegöl ilçesine yola çıkan Sezer Fırat S.(21)'nin aracı İnegöl'de arıza yaptı. Kız arkadaşını eve bıraktıktan sonra arızalanan aracını yol üzerinde tamir etti. Genç tamirci, arızayı giderdikten sonra İnegöl'den çıkış yaptığı sırada polis ekiplerinin uygulamasına denk geldi. 
Polis ekiplerince durdurulan sürücü ve yanındaki arkadaşı Bayram S.(35)'nin GBT sorgulamaları yapıldı. Sorgulamada sürücü Sezer S.'nin askerlik şubesine başvurmadığı için bakaya olduğu tespit edildi. 2 gence sokağa çıkma kısıtlamasına uyumadıkları gerekçesiyle 6 bin 300 TL cezai işlem uygulandı. Asker kaçağı olan sürücü hakkında tutanak tutuldu. 
Polis ekiplerinin cezai işlem uyguladığı sırada aracının arızalanan farını da tamir eden sürücü Sezer S. "Yıldırım ilçesinden kız arkadaşımı bırakmak için İnegöl'e geldim. Aracım İnegöl'de arızalandı. Burada arızayı yaptım. Mesleğim tamircilik ondan yırttık, yoksa burada kalmıştık. Uygulamaya denk geldik. Polis abiler, askerlik konusunda sıkıntı olduğu için tutanak tutacaklar." dedi. 
Bayram S. İse basın mensuplarına," Manşette yarın biz mi olacağız" dedi.

Editör: TE Bilişim