TGRT Haber’de yayınlanan Taksim Meydanı programında konuşan Gazeteci Gürkan Hacır, Ankara kulislerinde konuşulan iddiayı kamuoyuyla paylaştı.
“1-2 HAFTA İÇERİSİNDE İSTİFA EDECEK” İDDİASI
Hacır, birbirinden bağımsız iki ayrı kaynaktan aynı yönde bilgi aldığını belirterek, Mansur Yavaş’ın AK Parti’ye geçeceğini ileri sürdü.
Hacır, canlı yayında şu ifadeleri kullandı:
“İki ayrı haber kaynağından birbirinden bağımsız ikisinin de söylediği; CHP’den kısa bir süre içerisinde istifa edecek. Bu bir iki hafta içerisinde olacak. Ardından da AK Parti’ye katılacak. Artık buradan da geri dönüş yok şeklinde bana mesajlarını yazdılar.”
ÖZLER MANSUR YAVAŞ’IN ATACAĞI ADIMDA
Gürkan Hacır’ın gündeme getirdiği “1-2 hafta içerisinde AK Parti’ye katılacak” iddiası Ankara siyasetinde yeni bir tartışma başlatırken, iddianın doğruluğuna ilişkin şu ana kadar resmi bir açıklama yapılmadı.
Önümüzdeki günlerde Mansur Yavaş’ın siyasi geleceğine ilişkin atacağı adım ve yapacağı açıklamalar, kulislerdeki bu iddianın akıbetini belirleyecek.





