İnegölspor Başkanı Kani Ademoğlu ve Teknik Direktör Hasan Erkin Şimşir, sahamızda 3-2 kazandığımız Adıyaman Futbol Kulübü maçına ilişkin değerlendirmelerde bulundular.

ALLAH’IN ADALETİ ŞAŞMAZ

açın ardından gazetecilere açıklama yapan İnegölspor Başkanı Kani Ademoğlu, “Ben hocamdan topçularımdan hepsinden gurur duyuyorum. Maç 2-0’dan sonra daha farklı olabilirdi ama hakem 2-2 olmasını istedi. Yani olmayan uyduruk bir penaltı akabinde oyuncumuzun gole giderken düşürülmesi sonrası kırmızı vermesi gerekirken maçı devam ettirmesi, arkasından yine olmayan bir penaltı vermesi. Hakem 2-2 olmasını istedi. Ardından 10 kişi kaldık. Topçumuzla da görüştüm. Hakeme küfür veya hakaret etmediğini söyledi. Eski takım arkadaşı ile samimi olduğu için “Çok konuşuyorsun oğlum konuşma” demiş. Arkadaşını uyarıyor. Orada topçular birbiri ile konuşurken farklı kelimelerde çıkabiliyor. Hakem rakibe laf söylediği için kırmızı gösteriyor. O an korktum. Diğer oyuncularımızı da atabilirdi. Amatöründen profesyoneline kadar o kadar maç izledim. Bunun gibi hakem görmedim. Bana göre maçta verilen 3 penaltı da penaltı değildi. Hakem maçın önüne geçti. Topçu kardeşlerimizde müthiş bir duruş sergilediler. Maçı istediler aldılar. Mutluyuz. İlahi adalet diyorum. Allah’ın adaleti şaşmaz. Kim önüne geçmek isterse istesin. Sonuç istediğimiz gibi oldu. İnşallah Çarşamba günü deplasmanda karşılaşacağımız Afyonspor maçında da güzel bir sonuç alarak, üst sıralara tırmanmaya devam ederiz” dedi.

KAZANMA İSTEĞİ ARZUSU ÜST DÜZEYDE

Teknik Direktör Hasan Erkin Şimşir, “Ben önce futbolcu arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Alınlarından öpüyorum. Kazanma isteği arzusu üst düzeyde. Arkadaşlıkları, takımı sahiplenme, enerjimiz güzel. Buda sahaya yansıyor. 2-0 galibiyetten sonra bana göre hiç biri penaltı değil. Bize verilen de karşıya verilen 2 penaltının da hiç biri penaltı değil. Hakem hakkında yorum yapmayayım diyorum da çok komik. Ben 93 yılından beri antrenörüm. Bütün liglerde çalıştım. Hayatımda bu kadar kötü bir hakem görmedim. Maçı çok gerdi. Maçı eşitlemeye çalıştı. Bizi 10 kişi bıraktı” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim