İnegöl'ün tek Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi temsilcisi olan Kafkasspor, Eser Pullu ile yolları ayırdıktan sonra Teknik Direktör Hüseyin Yoğurtçu ile anlaştı.

Kafkasspor iç saha maçında Kemalpaşa’ya 3-2 yenildikten sonra Teknik Direktör Eser Pullu ile yolları ayırmıştı. Yönetim kurulu bundan sonraki süreçte Hüseyin Yoğurtçu ile devam etme kararı aldı ve anlaşma sağlandı.

Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde açıklama yapan Yoğurtçu, “Dinamiklerini iyi bildiğim bir yere geldim. Şampiyonluk hedefi ile kurulmuş kadroyu inşallah hedefe götüreceğiz” dedi.

KAFKASSPOR ÇOK DAHA İYİ YERLERİ HAK EDİYOR

Yoğurtçu’nun açıklaması şu şekilde;

“Camia adına hayırlı uğurlu olsun. Bu sene büyük umutlarla kurulan kaliteli bir ekip. Beklenti yüksek ve ben farkındayım. Daha önce de çalışmış olduğum için dinamiklerini iyi bildiğim bir kulübe geldim. Bizleri tercih eden değerli yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Elimizden gelen gayreti göstereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Kafkasspor çok daha iyi yerleri hak ediyor. Edindiğim deneyimleri aktararak, çok çalışarak üretken bir takım oluşturmak istiyorum. İnşallah sezon sonunda hedefimize ulaşırız ve İnegöl’ü sevindiririz.”

FARKLILIK GETİRMEK İÇİN BURADAYIM

“Daha önceden farklı takımlarda çalışmış olduğum futbolcular var. İç saha maçlarının da tamamını izledim. Takımın artılarını eksilerini iyi biliyorum. Tabi ki dokunuşlarımız olacak. Kendi oyun felsefem ve farklı dizilişler getirmek için buradayım. Daha önceden yarım kalmış bir dönemim olmuştu. İnşallah bu sene beklenen hedefe ulaşırız çünkü elde kaliteli bir malzeme var. Kurulan kadro şampiyonluk hedefi ile kurulmuş. Ben bu ligi iyi tanıyorum. Uygulamayı düşündüğüm sistemi 3 hafta içerisinde göreceğiz. Devre arası gerekli eksiklikleri öngörürsek takviye yapabiliriz.”

Editör: TE Bilişim