Starwood Çalışanları Dayanışma ve Kültür Derneği’nin organize ettiği 6. Geleneksel Bölümler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası dün oynanan final müsabakası ile sona erdi. 16 takımın katıldığı turnuvanın şampiyonu Hamzabey Elektrik oldu.

Alanyurt Kocatepe Halı Saha Tesislerinde Türkiye Futbol Federasyonu hakemleri tarafından yönetilen maçlarda turnuva boyunca gerek oyuncular gerek izleyiciler Covid-19 tedbirlerine sıkı bir şekilde uydu. Dün final maçının ardından Kocatepe Halı Saha Tesislerinde düzenlenen ödül törenine Starwood A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Yıldız, Genel Müdür Vekili Onur Güneş ile firma çalışanları katıldı.

YILDIZ’A TEŞEKKÜR

Turnuvayla ilgili bilgi veren Starwood Çalışanları Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Zafer Yiğit, “Starwood A.Ş. olarak bu yıl altıncısını düzenlediğimiz Halı Saha Futbol Turnuvasında şirketimiz bölümlerinden 16 takım mücadele etti. Turnuvada 192 kişi aktif olarak bu organizasyonun içinde olup, yaklaşık 1 ay boyunca bu güzide tesiste mücadele etti. Bu vesile ile biraz olsun iş stresinden uzaklaşıp, birbirimizle birlikte olmayı amaçladık. Bu oluşumun gerçekleşmesinde bizlere maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen, bizleri bu aktivitelere teşvik eden patronumuz Hüseyin Yıldız´a teşekkür ederim” dedi.

ALLAH MUHABBETİMİZİ ARTTIRSIN

Starwood A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Yıldız, “Öncelikle bir olduğumuz ve keyifle birlikte olduğumuz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Allah muhabbetimizi arttırsın. Bu organizasyonun düzenlenmesinde çok arkadaşımızın emeği var. Hepsine teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Böyle centilmen bir şekilde devam edelim. Her sene beraber olalım” diye konuştu.

UZATMALARDA GELEN GOL GİBİ SEVİNDİRDİ!

Konuşmasında sonunda çalışanlara müjdede veren ise Hüseyin Yıldız'ın tüm çalışanlara yüzde 20 maaş iyileştiresi yaptıklarını duyurdu. Bu müjde tüm çalışanlar tarafından coşkuyla karşılandı.

Konuşmaların ardından kupa törenine geçildi. Turnuvanın şampiyonu Hamzabey Elektrik, ikincisi Melamin Ünitesi, üçüncüsü Tasarım Makina ve Lojistik olurken, en centilmen takım Starwood Yapı Market, en iyi taraftar Elektrik Atölyesi, Gol kralı Hamzabey Elektrikten Oğuz Yalçınkaya ve en iyi kaleci Lojistik Bölümünden Ömer Faruk Seyrek oldu. Turnuva da şampiyon olan Hamzabey Elektriğe kupa ve madalyalarını Starwood A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Yıldız takdim etti.

Editör: TE Bilişim