Galatasaray'ın yeni sözleşme konusunda henüz bir girişimde bulunmadığı Mauro Icardi, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla ayrılık iddialarına cevap verdi.

"Beni ve Temsilcimi Kimse Aramadı"

Kendisini ve menajerini kimsenin aramadığını kaydeden Icardi, "Adımın iyi sattığını ve bazı Türk "gazetecilerin" kulüpten beni arayıp sözleşmemin "yenilenmeyeceğini" söylediğini iddia etmek istediğini anlıyorum… Ama beni kimse aramadı, temsilcimi de aramadılar." dedi.

"Başım Dik Bir Şekilde Giderim"

Ayrılık iddialarıyla ilgili çıkan haberlere tepki gösteren Arjantinli, "Dünkü yenilgiyi örtmek için haber olmayan bir şeyi haber diye satmak mı istiyorsunuz? Sözleşmem Haziran 2026'da bitiyor. Bunu yapmak için görüntümü kullanmalarına izin vermiyorum. Merak etmeyin; sözleşmem bittiğinde başım dik bir şekilde giderim. Ve varsayımsal olarak daha önce gidersem, bu sadece ve tamamen benim kararım olur, başkasının değil. Size bir öpücük gönderiyorum. Icardi'yi birkaç ay daha izleme şansınız var. Tadını çıkarın; çünkü sonra beni özleyeceksiniz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Türkiye Gazetesi