Kendi ellerinizle evlatlarınızın haysiyetini, şerefini, en önemlisi İslamiyet olan dinlerini ellerinden aldığınız için mutlu musunuz?

EY TÜRK MİLLETİ!

Kendi ellerinizle evlatlarınızın haysiyetini, şerefini, en önemlisi İslamiyet olan dinlerini ellerinden aldığınız için mutlu musunuz?

Şuan çok boş bir yazıyla karşı karşıya kaldığınızı düşündünüz değil mi? Şaşırmamak lazım bu vurdum duymaz tavırlarınızdır çocuklarınızı felakete sürükleyen. Seçim sizin, ya kalır yazının tamamını okuyarak evladınızı korumanız altına alırsınız veya yazıyı es geçerek ülkemizi adım adım batıranların oyuncağı olmaya devam edersiniz.

Sizlere öncelikle birçoğunuzun haberdar olduğu bir örgütten bahsetmek istiyorum.

İLLUMİNATİ... Yüz yıllardır faaliyet gösteren bir tarikat, bir topluluktur. 1 Mayıs 1776 yılında Almanya'nın Münih kentinde, Adam Weishaupt isimli Kabbalacı bir Hukuk Profesörü ve Baron von Knigge ile diğerlerinin yardımıyla kurulmuştur.

Dünyayı 10 kişi yönetiyor ve bu 10 kişinin 300 ka-dar alt kadrosu verilen emirleri uyguluyorlar. İllumina-ti adı verilen bu çetenin hedefi başkenti Kudüs olan tek bir dünya devleti kurmaktır.

İlluminati'nin aktif üyeleri dünyanın en güçlü kişilerinden, yatırımcılarından, şirket başkanlarından ve siyasilerden oluşuyor. Tüm hakimiyet Dünyayı yöneten 10 kişiye bağlıdır, 300 kişi ise onların alt kadrosunda yer alıyor ve talimatlarını yerine getiriyorlar. 10 kişilik "bilge adamlar" grubunda Fransa'dan, üç, ABD'den iki, Kanada, Avusturya, İngiltere, İspanya ve Güney Afrika'dan birer üye bulunuyor.

NASIL ÇALIŞIYORLAR?

Yılda bir kez biraraya gelen İlluminati üyeleri, hedefledikleri dünya devletini kurmak için planlar yapıyorlar. Bu planların içinde çeşitli ülkelerde ekonomik krizler çıkararak, ülkeleri sömürmek, savaşlar çıkarmak. Toplantılarında nerede hangi savaş çıkarılacak, nasıl çıkarılacak, nerede ekonomik kriz patlak verecek, nerede salgın hastalıklar vücut bulacak en ince ayrıntısına kadar bunları planlıyorlar.

Satanizme dayalı sapkın bir tarikat olan İlliminatu Şeytan’a tapıyorlar, ayinler düzenliyorlar, masum kişiler kurban ediliyor ve kan içiyorlar.

Biraz da daha iyi deşifre etmeniz açısından kullandıkları bir kaç simgeden, işaretten bahsetmek isti-yorum.

Tek göz işareti: Anlamı Dünyayı gören, Deccalin gözünü simgeler.

Bu işarati bir çok Türk ve yabancı pop müziğinin tanınmış isimlerinin kliplerinde görebilirsiniz. Ayrıca bir çok Türk özel kanallarındaki çizgi filmlerede eklenmiştir.

PİRAMİT ŞEKLİ: Üçgen, bazen gözle birleştirilip başka bir simge oluşturulur. Amerikan 1 dolarının üstünde üstü kesik bir piramit, piramitin tepesinde Gü-neş, Güneşin içinde tek göz bulunur.

666 sayısı başparmak ve işaret parmağı birleştirlip diğer parmakların sırayla açılmasıyla oluşur. Altta oluşan yuvarlak 6 sayısının alt kısmı üstteki 3 parmak ise 6 sayılarının üst kısımlarıdır. Böylece 3 altı oluşur, bu da 666’dır.

Bu işaretide aynı şekilde bir çok yerli, yabancı kliplerde görebilirsiniz.

Türkiye'de İlluminati örgütünün parmağı olan bir çok televizyon, sinema, reklam gibi çalışmalar vardır. Hattâ biraz daha ileri gitmek gerekirse, Türkiye'de devlet binalarında da bu tür sembollere rastlamak mümkündür.                                       DEVAM EDECEK