AK Parti İlçe teşkil


AK Parti İlçe teşkilatının, 12 Haziran 2011 Pazar günü yapılacak olan Milletvekili seçimleri ile ilgili çalışmaları kapsamında Burhaniye mahallesinde oluşturulan Seçim İrtibat Bürosu, geçtiğimiz Cumartesi günü saat 13.30'de  törenle hizmete açıldı.

Burhaniye mahallesi Ali Galip sokak numara 38 adresindeki ilk Seçim İrtibat Bürosunun açılış törenine, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli, AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Hüseyin Şahin ile ilçe yönetim kurulu üyeleri, İl Genel ve Belediye Meclisi üyeleri ile partililer katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Bülent Temelli, Başbakanın en çok önem verdiği teşkilatın uç beyi dedikleri mahalle başkanları ile mahallelerin sorunlarını öğrenmek ve çözüm bulmanın mutluluğu içerisinde hareket ettiklerini belirterek, "Bu gün kadar böyle gitti. Bundan sonrada halkımızın taleplerini mahalle teşkilatımızın vasıtasıyla üst kadrolara ileteceğiz. Seçim süresi boyunca vatandaşlardan gelecek talepleri dinlemek üzere her mahallede açacağımız seçim irtibat büroları ile sizlerin aranızda olacağız. Bu gün bu irtibat bürolarımızdan ilkini açıyoruz. Hayırlı olsun" dedi.

AK Parti Bursa 3'ncü sıra Milletvekili Adayı Hüseyin Şahin ise, Türkiye insanına Menderes'ten sonra ilk defa üçüncü iktidarlığını tattıracak olan büyümeyi devamlı kılan, kalkınmayı gerçekleştiren istikrar abidesi gerçek bir lider, gönül adamı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın çizgisinde buluşacak, 367'nin üzerinde Milletvekili çıkartacak, Türkiye'yi 2023'e hazırlayacak kadronun çalışmalarını takip etmek üzere ilk seçim bürosu ile fitili ateşlediklerini belirterek, "2002 öncesi Türkiye yapısı, kaos ortamını, karmakarışık siyasal düzeni, derleme toplama partileri ile yapılan koalisyonları ve Türk insanına yaşatılan acıları hepimiz biliyoruz. Allah bir daha o günleri bizlere göstermesin. Karanlığın en zifiri noktasından sonra 3 Kasım 2002'de gerçek güneş doğmuştur. Türkiye Cumhuriyeti ve milleti üzerine Recep Tayyip Erdoğan rüzgarı doğmuştur. Bizler ekonomik krizlerle, kurulan kurulamayan hükümetlerle, bitirilen hükümetlerle, koalisyondaki partilerin 'Bu Bakanlık benim, bu senin' gibi karmakarışık yapısından sonra, Türkiye'yi en iyi şekilde geliştiren 8.5 yıllık sürdürülen iktidarın izcileriyiz. 15 senelik kalkınma programları düzenleyen, gelecekte 2023 Türkiye'sinin hatta ve hatta 2040 Türkiye'sinin planlarını yapan ekonomik hedeflerini rakamsal olarak ortaya koyan ve bunları gerçekleştirmek için var gücü ile çalışan bir iktidara sahibiz. 12 Haziran seçimlerinden sonra resmen tescillenerek devam edecek. Milletimizin izni ve iradesiyle Türkiye’yi 3'ncü kez idare edeceğiz. Sizlerin çalışmaları ile olacak. Bunun ilk işaretini Burhaniye'den veriyoruz. Bizler yarının temsilcileriyiz. Geçmişle fazla işimiz yok. Dünü dünde bıraktık. Yarın çocuklarımıza, nasıl bir gelecek hazırlayacağız, onun telaşı içerisindeyiz. Ülkemizi olduğu gibi Bursa ve İnegöl'ü de büyüteceğiz. Yeni açacağımız meslek edindirme kursları ile işsizliği nitelikli insanlarla daha da azaltacağız. İş verenlerimize daha kaliteli işçi imkanı sunacağız. Kaliteli insan daha kaliteli ekip demektir. Daha yüksek bir gelir demektir" dedi.

İktidar partisi olarak müjdeler veren bir parti olduklarına işaret eden Hüseyin Şahin, "Başbakanımız her gün bize müjdeler veriyor. Üç gündür izliyorum, meydanlara sığmayan kalabalıklar var. Başbakanım nereye gitse aynı kalabalık var. Çok şanslıyız. Eğitimde yapılacak hamleler olacak. Akıllı tahtalara geçmeye devam edeceğiz. Öğrencilerimiz kitap taşımaktan kurtulup, CD'lerle bilgisayar ortamlarında derslerini takip edecekler. Yerelde bir çok atılım yapacağız" diye konuştu.

HOCA KÖYÜNE SULAMA SUYU MÜJDESİ 

Her işlerinde bereket olduğunu ifade eden Şahin, Hoca köyüne müjdesinin olduğunu vurgulayarak, "Hoca köyümüzün tarımsal sulamada bir eksiği var. 3 gündür yaptığımız çalışmalar neticesinde İl Özel İdare kaynakları ile Hoca köyünün derin kuyu pompalarından en yüksek noktadaki tarım arazilerine suyu basmak kaydıyla sulama projesinin ödeneklerini çıkarttık. İhale çalışmaları başladı. İnşallah en kısa zamanda bu hizmeti, bu köyümüze  kazandıracağız. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Biz, geçmişini inkar eden bir parti değiliz. Geleceğe geçmişteki başarılarımızla gideceğiz. İnşallah yarım kalan, devam eden projelerin takipçisi olacağız. Sizlerin hizmetine sunacağız" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından kurdele kesilerek açılışı yapılan Seçim İrtibat Bürosu gezilerek incelendi. Milletvekili Adayı Şahin, seçim bürosunda vatandaşların taleplerini dinledi.

 

Editör: TE Bilişim