Sabah kuşağının ilgiyle takip edilen programlarından Müge Anlı ile Tatlı Sert'te yine dikkat çeken anlar yaşandı. Programın uzun yıllardır yorumcuları arasında yer alan avukat Rahmi Özkan, ele alınan bir konu hakkında kendi gençlik döneminden örnek vermek istedi. Ancak Özkan'ın canlı yayında kullandığı ifadeler stüdyoda şaşkınlığa neden oldu.
"AYŞE'YE GİTTİĞİNİ BİLİYORSA ARKADAŞI GİTMEZDİ"
Sözlerine "Üstü kapalı anlatacağım" diyerek başlayan Rahmi Özkan, geçmişteki arkadaşlık ve saygı anlayışını genelev üzerinden verdiği bir örnekle anlattı.
Gençlik yıllarından bahseden Özkan, şu ifadeleri kullandı:
"Benim gençlik günlerimde tanıdığım, konuştuğum arkadaşlarım genelevde bir kadına gidiyorsa onun yakın arkadaşları o kadına gitmezdi. Genelevde çalışan kadın, akşama kadar 100 kişiyle yatan kadın... Üç numaralı odadaki Ayşe'ye gittiğini yakın arkadaşları biliyorsa arkadaşları gitmez."
MÜGE ANLI CANLI YAYINDA MÜDAHALE ETTİ
Avukat Rahmi Özkan'ın canlı yayında yaptığı ayrıntılı açıklamaları dinleyen program sunucusu Müge Anlı, konuşmaya müdahale etti.
Özkan'ın verdiği örneğin ardından araya giren Anlı, "Ayrıntılara girmeyin, biz anladık" diyerek konuşmayı kesti ve konuyu kapattı.





