İnegöl Çerkes Adige Kültür Derneği’nde Olağan Genel Kurul gerçekleştirildi. Üyelerin katılımıyla düzenlenen genel kurulda Şevket Akej, yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.
YENİ DÖNEMDE BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU
Genel kurulun ardından açıklamalarda bulunan Başkan Şevket Akej, yeni dönemde dernek içerisindeki birlik ve beraberliği güçlendirmeyi hedeflediklerini belirtti.
Gençlerin ve kadınların dernek faaliyetlerine daha fazla katılım sağlaması için çalışmalar yürüteceklerini ifade eden Akej, sosyal ve kültürel etkinlikleri artırarak Çerkes Adige kültürünü gelecek nesillere aktarmayı amaçladıklarını söyledi.
“BU KONGRENİN KAZANANI KARDEŞLİĞİMİZDİR”
Derneği daha aktif ve katılımcı bir yapıya kavuşturmak için çalışacaklarını vurgulayan Akej, genel kurula katılan ve destek veren tüm üyelere teşekkür etti.
Akej, “Bu kongrenin kazananı kişiler değil; birliğimiz, kardeşliğimiz ve İnegöl Çerkes Adige Kültür Derneğimizdir.” ifadelerini kullanarak yeni dönemin tüm Çerkes Adige camiasına hayırlı olmasını diledi.
YENİ YÖNETİM LİSTESİ BELLİ OLDU
Gerçekleştirilen genel kurulun ardından açıklanan yeni dönem yönetim listesinde şu isimler yer aldı:
-
Şevket Akej
-
Nazmi Kıyar
-
Yusuf Bozkurt
-
Nevin Demircan
-
Gülser Akın
-
Kadriye Özaltın
-
Kamil Gülmüş
-
Yücel Acar
-
Erdinç İlçin
-
Erol Avcı
-
Nevzat Çelik
-
Vokan Kardaş
-
Fatih Demircan
-
Murat Özdemir
-
Süleyman Demiröz
-
Bedri Kılıç





