Ertuğrulgazi Mahallesi Kozluca Bulvarı No: 12/16E adresinde hizmete giren Harman Bakery’nin açılış törenine AK Parti Bursa Milletvekili Ayhan Salman, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, İTSO eski Başkanı Yavuz Uğurdağ, siyasi parti temsilcileri, oda ve dernek başkanları ile çok sayıda davetli katıldı.

“İNEGÖL’E DEĞER KATMAK İSTİYORUZ”
Açılışta konuşan işletme sahibi Talha Öztürk, Harman Bakery’nin uzun süredir hayalini kurdukları ve büyük emek verdikleri bir yatırım olduğunu belirterek, “Bugün burada sadece bir iş yerinin açılışını yapmıyoruz. Yıllardır hayalini kurduğumuz, büyük emek verdiğimiz bir yolculuğu sizlerle birlikte paylaşıyoruz. Harman Bakery olarak amacımız, ortak tecrübeyle kalite ve lezzeti birleştirerek İnegöl’ümüze güzel bir değer katmak. Bu süreçte yanımda olan aileme, dostlarıma ve bugün bizleri yalnız bırakmayan kıymetli misafirlerimize gönülden teşekkür ediyorum. Harman Bakery’nin İnegöl’ümüze hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

İNEGÖL HER GÜN YENİ YATIRIMLAR KAZANIYOR
İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ise Harman ailesinin ilçede önemli işlere imza attığını belirterek, işletmenin yeni nesil temsilcilerini tebrik etti. İnegöl’de her gün yeni işletmelerin, tesislerin ve üretim alanlarının hizmete girmesinin kendilerini mutlu ettiğini ifade eden Taban, şehrin hızlı gelişimine dikkat çekti. İnegöl’ün farklı bölgelerden gelen insanların katkısıyla büyüdüğünü belirten Taban, Kozluca Bulvarı’ndaki altyapı çalışmalarının ardından üstyapı, kaldırım ve yol kaplama çalışmalarının da sürdüğünü söyledi. Şehir büyüdükçe ihtiyaçların da arttığını kaydeden Taban, belediye olarak bu ihtiyaçları karşılamak için çalıştıklarını belirterek Harman Bakery sahiplerine hayırlı olsun dileklerini iletti.

“NESİLDEN NESİLE AKTARILAN İŞLETMELER ÇOK KIYMETLİ”
AK Parti Bursa Milletvekili Ayhan Salman da açılışta yaptığı konuşmada, aile işletmelerinin nesilden nesile aktarılmasının önemine vurgu yaptı. Harman ailesini uzun yıllardır tanıdığını ve ticaret hayatında başarılı çalışmalara imza attıklarını belirten Salman, bir babanın emek verdiği işletmenin evlatları tarafından devralınarak daha ileriye taşınmasının son derece kıymetli olduğunu ifade etti. İnegöl büyüdükçe yeni yatırım alanlarının oluştuğunu ve yerel markaların da bu gelişime ayak uydurduğunu dile getiren Salman, ekonomik ve küresel sıkıntılara rağmen Türkiye’de üretim ve yatırımların devam ettiğini söyledi. Salman, Harman Bakery’nin hayırlı ve bereketli kazançlar getirmesini temenni etti.

Image-10092

DUA İLE KAPILARINI AÇTI
Konuşmaların ardından yapılan dua sonrası protokol üyeleri ve işletme sahiplerinin katılımıyla kurdele kesimi gerçekleştirildi. Böylece Harman Ekmek Fırınları’nın üçüncü şubesi olan Harman Bakery, Kozluca Bulvarı’nda müşterilerine hizmet vermeye başladı.

Kaynak: YAVUZ YILMAZ