İTSO’da seçim maratonunun son aşamasında Yönetim Kurulu Başkanlığı ve üyelikleri için sandık başına gidildi. Yapılan oylama sonucunda Nedim İncebay, 48 oy alarak başkanlığa seçildi.

YÖNETİM KURULU ÜYELERİ DE BELLİ OLDU
Seçimlerde yönetim kurulu üyelerinin aldığı oylar da belli oldu. Umut Ortakçı ve İsmail Sülek 47’şer oy alırken, Talha Öziş 46 oy aldı. Diğer yönetim kurulu üyeleri ise 48’er oy alarak yönetime seçildi.


İNCEBAY’DAN TEŞEKKÜR MESAJI
Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından konuşan İTSO’nun yeni Başkanı Nedim İncebay, kendisine destek veren meclis üyelerine teşekkür etti. Toplam 49 oyun kullanıldığını, bunlardan 48’inin kendisine çıktığını ve bir oyun boş bırakıldığını belirten İncebay, seçim sonucunu güvenin göstergesi olarak değerlendirdi.

İncebay, “İlk önce tüm meclis üyelerine teşekkür ediyorum. Oy çokluğu diyebiliriz, bir oy sadece boş kaldı. Bu güven dolayısıyla bana karşı rakip olanlar da vardı, beraber çalıştıklarımız da vardı. İnegöl için, İnegöl ekonomisi için hayırlı uğurlu olsun diyorum” dedi.

“İNEGÖL’ÜN İHTİYACI VAR”
Yeni dönemde vakit kaybetmeden çalışmaya başlamaları gerektiğini vurgulayan İncebay, sözlerini şöyle tamamladı:
“Sözlerimiz var, bir an önce iş yapmamız lazım. İnegöl’ün ihtiyacı var. Hayırlı uğurlu olsun.”

İTSO’da yeni yönetimin belirlenmesiyle birlikte gözler, İnegöl iş dünyasının beklentileri ve yeni dönemde hayata geçirilmesi planlanan projelere çevrildi.

Kaynak: YAVUZ YILMAZ