Akhisar Mahallesi’nde otomobilde kız arkadaşını cep telefonuyla döverek çantasını gasp eden şahıs polis ekiplerince Bursa’da yakalandı.

Edinilen bilgilere göre; Fatma Y. erkek arkadaşı ile birlikte otomobil ile gezerken tartışmaya başladı. Tartışma bir anda büyüyünce öfkelenen adam, elindeki cep telefonuyla kadına vurmaya başladı. Tartışma sırasında S.K., sevgilisi Fatma Y.’yi önce darp etti daha sonra da içerisinde 3 bin 800 TL para bulunan çantasını gasp ederek genç kızı arabadan aşağıya atıp kaçtı. Yaralı kadın durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen emniyet ekiplerinin haber vermesi üzerine yaralı kadın 112 sağlık ekipleri tarafından ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine götürülerek tedavi altına alındı.

BURSA’DA YAKALANDI

Olayın ardından S.K.,’nin peşine düşen ekipler, şahsın Bursa merkezinde ikamet ettiğini tespit etti. Şüphelinin evinin adresini bulan Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, şüpheli şahsın yakalanması için çalışmalara başladı. Ekipler şahsın kullandığı aracın Nilüfer ilçesindeki bir alışveriş merkezi önünde park halinde olduğunu fark edince buraya pusu kurarak şüpheliyi beklemeye başladı. Çok geçmeden aracı başına gelen şüpheli S.K. yanındaki arkadaşı A.K.Ç. ile birlikte kıskıvrak yakalandı. Şahısların üst aramalarını yapan ekipler, S.K.’nin üzerinden 6 gram metamfetamin maddesi buldu.

Şahıslar ilk işlemlerinin ardından İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Editör: TE Bilişim