24 Mayıs Salı günü yapılacak Kafkasspor kongresi için Celal Ter Başkan adaylığını açıkladı. Ter, düzenlediği toplantıda yönetimini tanıttı. 
Mevcut Başkan Sebahattin Ordu'nun görevden ayrılmasının ardından Celal Ter, aday olacağını açıklamıştı. 
Bir kafede düzenlenen kahvaltılı programda konuşan  mevcut başkan Sebahattin Ordu;"Celal Ter başkanlığında yarım kalan hikâyemizi tamamlayacağız. Benim yönetiminde özel nedenlerden dolayı devam edemeyecekler var aramıza katılan yeni isimler var hepsine hayırlı olsun." dedi. 
Başkan adayı Celal Ter ise Hedeflerinin 3.lig olduğunu belirterek, “Kafkasspor’da birçok dönemde bulundum. Başkanımız Allah razı olsun çok güzel işler yaptı. O bana abilik ben ona kardeşlik yaptım. Camiamız adına çok güzel işler yaptık.  A takımımız konuşuluyor ama ben üstüne basa basa söylüyorum U-18 takımımız şuan Türkiye’de 1400 takım arasında son 24’e kaldı. Amacımız klubü her zaman alt yapısı ile beraber de başarı bir hale getirmek. Alt kademede birçok milli takım kategorilerine takımlar verdik. Geçen sene Sebahattin Başkan önderliğinde şehrimize güzel bir heyecan yaşattık. Başkanımız yoruldu yeni bir iş hayatına atılıyor başkanım müsaade isteyince bende göreve talip oldum. Sebahattin başkanımız işimizi zorlaştırdı çıtayı yükseltti daha yukarı çıkabilir miyiz bilmiyorum ama herşey nasip. Güzel bir yönetim kurduk hepsi işlerinde sosyal hayatlarında başarılı insanlar. Güzel bir sezon geçirmeyi temenni ediyorum. 2022-23 sezonunda başta İnegölspor olmak üzere İnegöl’de tüm amatör kulüplerimizede başarılar güzel kupalı bir sezon geçirmeyi temenni ediyorum. Bu güzel yönetimle 3.ligi hedefliyoruz.”

Editör: TE Bilişim