TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta sahamızda ağırladığımız ve 2-1 mağlup olduğumuz Yeni Çorumspor maçını değerlendiren İnegölspor Teknik Direktörü İsmail Güldüren, “İnşallah bu hafta gösterdikleri 90 dakikalık performansı diğer haftalara yayarsalar, oyuncularımızın daha iyi skorlar alacağımızı düşünüyoruz” dedi.

Maçı değerlendirerek sağ duyu ve sabır çağrısında bulunan Belediye Başkanı Alper Taban ise, “Burada hem taraftarımızla, hem yönetimimizle, teknik ekibimizle ve sahadaki alın teri döken sporcu kardeşlerimizle bu tür olaylarda biraz daha sabır göstermemiz gerektiğini düşünüyorum. Daha iyi bir takım olacağız. Bundan hiç şüphem yok” diye konuştu.

TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta İnegölspor, sahamızda ağırladığı Yeni Çorumspor'a 2-1 mağlup oldu. Maçın ardından Belediye Başkanı Alper Taban ile İnegölspor Teknik Direktörü İsmail Güldüren açıklamalar yaptılar.

ÖNEMLİ OLAN KRİZ ANINI YÖNETEBİLMEK                                           

Belediye Başkanı Alper Taban, “İç sahada oynadığımız ilk maçımızdı. Talihsiz bir sonuçla neticelendirdik. Tabi yolun başı. Erken konuşmamakta fayda var. Şunu ifade etmek istiyorum; burada herkesin emeği var. Maçın ikinci yarısından beri takip ediyorum. Özellikle son dakikada izlediğimiz pozisyonların içerisinde ki bazı kararlarda açıkçası tabi hakemlerimize saygı gösteriyorum ama kararların daha dikkatli verilmesinde özellikle yan hakemlerimizin kararlarının takibi, orta hakemin maça daha hakim olması, diğer sporcu kardeşlerimizin emekleri açısından önemli. Özellikle son pozisyonda kalenin içerisinden topu çıkarması artık penaltıyı geçtik, gol olmuş. Tekrar penaltı verilmesi tabi ister istemez geriyor. Tabi yolun başı, sabırlı olacağız. Yeni bir ekip ve ekibimize güveniyoruz. Takımımıza, yönetimimize, taraftarımıza güveniyoruz. Lakin top yekûn sabırlı olmak lazım. Önemli olan o kriz anını yönetebilmek. Ve sorun anını yönetebilmek. Burada hem taraftarımızla, hem yönetimimizle, teknik ekibimizle ve sahadaki alın teri döken sporcu kardeşlerimizle bu tür olaylarda biraz daha sabır göstermemiz gerektiğini düşünüyorum. Daha iyi bir takım olacağız. Bundan hiç şüphem yok. Ben sporcu kardeşlerimize tekrar başarılar diliyorum. Bu mağlubiyet asla bizi yolumuzdan alı koymayacak. Bununda bilinmesini isterim. Ama tüm İnegöl şehri burada takımını desteklesin. Oyunda sonuçta yenmekte var, yenilmekte. Bazen hesap kitap tutmayabiliyor. Ama sabırla olan kazanacaktır diye ifade ediyorum” dedi.

BU OYUNCULAR YÜREKLİ OYUNCULAR

Teknik Direktör İsmail Güldüren ise, “Futbol hayatımda şanslıydım ve iyi yerlere geldim. Antrenörlük kariyerimde de takımımı oynatmaya çalışıyorum. Ben bugün ilk 11 başlayan ve sonradan oyuna giren bütün arkadaşlarımdan Allah razı olsun. Futbol takımı maç içerisinde yapması gereken her şeyi yaptı. Bu İkinci Lig düzeyindeki oyuncuların ne istiyorsa, ne tür çalışmalar yaptıysak hafta içi bütün hepsini uyguladılar. İnegölspor’a yakışmayacak iki tane gol yedik. 90 dakika boyunca saha da olan bütün arkadaşlarımın emeğine, yüreğine sağlık. Ligin ikinci haftası. Daha önce de söylemiştim; bizim biraz daha mesafe kat etmemiz gerekiyor. 32 haftamız var. Biz bu oyuncularla yola çıktık. Bu oyuncular iyi oyuncular. Bu oyuncular yürekli oyuncular. İnşallah bu hafta gösterdikleri 90 dakikalık performansı diğer haftalara yayarsalar, oyuncularımızın daha iyi skorlar alacağımızı düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim