Yeni yönetimin ilk basın toplantısını gerçekleştirdiklerini belirten Yücel, toplantıya katılan basın mensuplarına teşekkür ederek, “Yeni yönetimimizde ilk basın toplantımız olarak sizleri davet ettik. İlçemize hayırlı olmasını diliyoruz. Şu ana kadar olan birlik ve beraberliğimizi daha ileri taşıma adına böyle bir organizasyon içerisinde bulunduk. Şahsım ve yönetim adına sizlere teşekkür ediyorum” dedi.
“Fuar sürecini iyi değerlendirmeliyiz”
İnegöl mobilyasının tanıtımı açısından önümüzdeki fuarın önemli bir fırsat olduğunu vurgulayan Yücel, üretici ve tedarikçi firmaların birlikte hareket etmesi gerektiğine dikkat çekti.
Yücel, “Önümüzdeki fuarda besmele çekip hep beraber üretici olan firmalar, tedarikçi olan firmalar, bütün İnegöl olarak daha gayretli çalışmalıyız. Özellikle tedarikçiler ve yeni yapılan ürünler konusunda ilçe olarak bir tanıtımda bulunabilirsek, gelen misafirlerimizi iyi ağırlayıp bir dahaki süreçte ilçemize gelmelerine katkıda bulunabilirsek bunlar biraz daha açılacaktır” ifadelerini kullandı.
“Ekonomik sıkıntılar her sektörde var”
Sektörde yaşanan ekonomik sorunlara da değinen Yücel, yaşanan sıkıntıların yalnızca mobilya sektörüyle sınırlı olmadığını belirtti.
Yücel, “Sektörümüzde olduğu gibi dünyada bir ekonomik sıkıntı var. Farklı sektörlerde de var. Sorunlar geçmişte de olmuştur, gelecekte de olacaktır” dedi.
Hedef daha güçlü tanıtım
Yeni dönemde Wobilimo olarak özellikle yakın şehirlerin dışına çıkarak İnegöl’ün tanıtımını daha güçlü şekilde yapmayı hedeflediklerini ifade eden Yücel, fuar döneminde bu çalışmaların daha görünür hale geleceğini söyledi.
Yücel, “Öncelikli hedefimiz yakınlardaki şehirlerden kendimizi daha farklı yerlerde tanıtmak. Önümüzdeki fuar süresince bunları göreceksiniz. İstanbul Havalimanı’ndan tutun, diğer gazeteler ve radyolarımız var. Bunlar daha önce de vardı. Daha kuvvetli bir şekilde yapıp şehrimize gelen misafirlerin bir daha gelmesi için çalışacağız” diye konuştu.
Wobilimo Mobilya AVM Başkanı Ömer Faruk Yücel, konuşmasının sonunda yeni yönetim döneminin İnegöl ve mobilya sektörü için hayırlı olması temennisinde bulundu.





