Yeniden Refah Partisi İnegöl İlçe Başkanı İlhan Baykan, partilerine yer vermeyen anket şirketlerini eleştiri yağmuruna tutarak, “Çok kısa süre içerisinde mızrağın çuvala sığmadığını görecekler” dedi.

İktidarın iniş süreci içerisinde olduğunu belirten Baykan, partilerine yer vermeyen anket şirketlerini eleştirerek “Vatandaşın yağmurdan kaçarken doluya tutulması için çalışıyorlar” dedi. Baykan, alternatifin Milli Görüş ve onun temsilcisi Yeniden Refah Partisi olduğunu belirterek seçmenin sandıkta gereken cevabı vereceğini ifade etti.

İKTİDAR DEĞİŞİKLİĞİNİN VAKTİ GELDİ

Baykan’ın açıklamaları şu şekilde;

“Her çıkışın inişi olduğu gibi iktidarın da iniş sürecinde olduğu görünmektedir. Seçim ve Siyasi Partiler Kanununda yapılması gereken değişiklikleri bugüne kadar yapmayıp bugün kendilerinin istifade edebilecekleri şekle getirmeye çalışmaları bunun en bariz örneğidir. Tıpkı geçmişte diğer siyasi partilerin yaptığı gibi. Cumhurbaşkanımızın deyimi ile metal yorgunluk, bugün metal paslanması ve metal çürümesine kadar gelmiştir. Bu gerçek gerek genelde, gerekse yerelde yeterince hissedilmeye başlamıştır. Bu da iktidar değişikliğinin vaktinin geldiğinin alametidir. Ancak bu değişiklik katı laikçi ve intikam hırsı ile yanıp tutuşanlarla olursa hepimiz için, millet için, ülkemiz için bir felaket olur. Bunu da son yerel seçimler sonrasında Ankara ve İstanbul başta olmak üzere değişen bir çok belediyede net bir şekilde görmekteyiz.”

ANKET ŞİRKETLERİ MIZRAĞIN ÇUVALA SIĞMADIĞINI GÖRECEK

“Aynı şekilde daha önce iktidarın en etkili mevkilerinde görev yapan ve “iyi olan her şey bizden, kötü olanları başkalarından” diyenlerden de bir hayır gelmez. Elinde kapı gibi iş bitirme belgesi, başarı belgesi olan Milli Görüş ve onun temsilcisi Yeniden Refah Partisi varken, zaman kaybetmenin hiçbir anlamı yoktur. Tüm bu gerçekler ortada iken, anket şirketleri vatandaşımızın yağmurdan kaçarken doluya tutulması için “tarafsız ve objektif” olduğunu iddia ettikleri siyasi anketleri yapmaya devam ediyorlar. Yeniden Refah Partimizin ismini anket şıklarında dahi göstermekten imtina eden şirketler çok kısa bir zamanda mızrağın çuvala sığmadığını ve gerçeğin eninde sonunda ortaya çıkma gibi bir özelliğinin olduğunu göreceklerdir. Tarih tekerrür edecektir. Geçmişte Refah partisinde yapmış oldukları gerçeği örtme gayretleri nasıl halkımızın öngörüsü ve dirayeti ile boşa çıkartıldıysa, bugün de Yeniden Refah gerçeğini örtemeyecekler ve en güzel cevabı sandıkta alacaklardır. “

YENİDEN REFAH PARTİSİ TEK ALTERNATİFTİR

“Tüm bu gerçekler ışığında, 81 il ve 922 ilçede teşkilatlanmasını tamamlayarak Cumhuriyet tarihinin en büyük olağan kongresini (emniyet verilerine göre 46.000 kişi ile) gerçekleştiren Yeniden Refah Partisi milletimizin yeniden buluşacağı tek alternatiftir.”

Editör: TE Bilişim