AK Parti İnegöl Teşkilatında yoğun mesai

AK Parti İnegöl ilçe Başkanı Mustafa Durmuş başkanlığında gerçekleşen toplantıda, İnegöl Belediyesi'nin 2020 performansı ve 2021 vizonunu Belediye Başkanı Alper Taban'ın sunumu ile İlçe Yönetimi ve Meclis Üyeleri ile değerlendirildi. İnegöl AK Parti Gençlik ve Kadın Kolları Başkanları'nın da hazır bulunduğu toplantıda, tamamlanan ve devam eden projeler hakkında yapılan değerlendirmeler ve vatandaşlardan gelen talepler de görüşüldü. Toplantı sonrasında, Gelecek vizyonu için alternatif enerji kaynaklarında değinilirken, İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Önem Bozoğlu tarafından, Türkiye'deki güneş enerjisi potansiyeli ve örnek uygulamalar masaya yatırıldı.
Sonrasında gerçekleşen ve 92 kırsal, 24 merkez mahallenin teşkilat sorumlularının katıldığı geniş katılımlı istişare toplantısında, İlçe Başkanı Mustafa Durmuş ve Belediye Başkanı Alper Taban, merkez ve kırsal mahallelerden gelen öneri değerlendirdi.
Son olarak dün gerçekleşen ve AKParti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi' nin de katıldığı toplantıda İnegöl Belediyesi'nin çalışmaları Belediye Başkanı Alper Taban tarafından Genel Merkez Düzeyinde aktarılmış oldu.
İlçe başkanı Mustafa Durmuş yaptığı açıklamada; Teşkilat olarak gerek hükümetimizin gerek Büyükşehir Belediyemizin gerekse İnegöl Belediyemizin hizmetlerinin vatandaşlarımızın gönlüne dokunabilmesi adına her zaman sahadayız. Vatandaşlarımız isteklerini doğru zaman ve doğru yerde projelere dönüşmesi ve İnegöl gibi özel bir şehrin yarınlarının daha da güzel olması adına 7/24 görevimizin başındayız. AK Parti olarak Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bu güne kadar ulaşılan hedeflerin ötesine geçmek için durmadan yorulmadan tüm teşkilatımızla güç birliği içerisinde İnandığımız yolda yürüyoruz.
Bir yanda Büyükşehir Belediyemizin dev alt yapı yatırımı, İnegöl Belediyemizin şehrin çehresini değiştirecek ve hem gönüllere dokunacak projeleri, diğer yanda kamu yatırımlarının takibi noktasında yoğun bir dönemin içerisindeyiz. Bu sebeple rutin olarak Yönetim Kurulu, Meclis Üyesi ve Mahalle teşkilatlarımız ile bir araya geliyor ve süreçleri değerlendiriyoruz diyerek yapılan çalışmaları değerlendirdi.

Editör: TE Bilişim