Türkiye’nin bir çok

Türkiye’nin bir çok ilinde şubeleri bulunan, 17 yıldır Türkiye’de yemek sektöründe faaliyet gösteren, İnegöl’de de 2 ay önce faaliyet göstermeye başlayan Kıroğlu LTD Bordo Catering firması tarafından, içinde bulunduğumuz Muharrem ayı münasebetiyle dün Cuma namazının ardından Sanikonukoğlu Camii önünde cemaate aşure ikramında bulunuldu. Kıroğlu LTD Bordo Catering (Yemek Sanayi) firması ortakları, Atrium Eğlence Merkezi İşletme Müdürü Muhammed Cevahir ve Cafer Kıroğlu, Muharrem ayı içerisinde bulunan aşure ayı münasebetiyle, aşure ikramı etkinliğinin ilkini gerçekleştirdiklerini ve geleneksel hale getireceklerini bildirerek, aşure ayının tüm İslam alemine hayırlı olmasını dilediler.

Aşure dağıtımı sırasında konuşan Kıroğlu LTD Bordo Catering firması ortaklarından Cafer Kıroğlu, 17 yıldır Türkiye’nin birçok ilinde faaliyete açtıkları firmayla, yemek sektöründe, müşterilere bir numaralı hizmet ettiklerini belirterek, “İnegöl’de ise, 2 ay önce Sinanbey mahallesi Yenişehir caddesi numara 87 adresinde firmamızı açarak, halkın hizmetine sunduk. Profesyonel kadromuz, zengin yemek çeşitlerimizle İnegöl halkının hizmetindeyiz. İnegöl’de hizmete açılmamızla beraber ilk olarak, TOKİ konutlarını yaptırmakta olan inşaat firmasının yemek ihtiyacını karşılayarak başladık. Organize Sanayi bölgesinde faaliyet gösteren fabrikalara, düğün, nişan gibi organizasyonlarda müşterilere zengin yemek çeşitlerimizle en iyi hizmeti veriyoruz” dedi.

Namaz sonrası, Sanikonukoğlu camii önünde kurulan stantta, Cuma namazından  çıkan cemaate, bin kişilik olarak hazırlanan aşure ikram edildi.

 

Editör: TE Bilişim