Cumhurbaşkanlığı himayesinde başlatılan Sıfır Atık Projesi çerçevesinde Bursa’da okullardan en fazla geri kazanılabilir atık toplanan ilçeler sıralamasında İnegöl 3’üncü oldu. 293 bin 735 ton atığın toplandığı şehrimizde, İnegöl Belediyesi’ne katkılarından dolayı Sıfır Atık Beraatı takdim edildi.

2019-2020 eğitim öğretim yılında Sıfır Atık Projesi kapsamında okul ve kurumlardan en fazla geri dönüşüm atığı toplayan İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri sıralamasında, İnegöl Milli Eğitim Müdürlüğü 3’üncü oldu. İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İnegöl Belediyesi’nin ortak çalışmasıyla 2019-2020 eğitim öğretim yılında İnegöl ilçesi genelindeki okullardan 293 bin 735 ton geri kazanılabilir atık toplandı.

Cumhurbaşkanlığı himayesinde başlatılan sıfır atık projesi çerçevesinde elde edilen bu başarı sonrası, Bursa Valiliğine bağlı İl Enerji Yönetim Verimliliği Birimi Yöneticisi Ebru Çelik Kaplan, Proje Uzmanı Yasemin Şahin ve Kevser Şanlı ile İnegöl Milli Eğitim Müdürü Ali Doğru bugün Belediye Başkanı Alper Taban’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Başkan Taban’a sıfır atık projesine ve İnegöl’ün elde ettiği bu başarıya katkılarından dolayı İnegöl Belediyesi adına Sıfır Atık Beraatı takdim edildi.

Editör: TE Bilişim