Şüpheli Haberleri

şüpheli haberleri ve güncel şüpheli gelişmeleri, şüpheli ile ilgili tüm video, şüpheli fotoğrafları ve şüpheli haberleri Yıldırım Gazetesi - Bursa Haber - Son Dakika Bursa Haberleri sitemizde


ASAYİŞ

Bursa'nın İnegöl ilçesinde çok sayıda motosiklet ve ev hırsızlığı olaylarına karışan azılı hırsızlık şüphelisi polis ekiplerince yakalandı.

ASAYİŞ

Fatih’te bir telefoncuya giden şüpheli, müşteri gibi incelediği cep telefonunu çaldı. Şüphelinin telefonu çalarak dükkandan kaçtığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

ASAYİŞ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bursa dahil 71 ilde ruhsatsız silah taşıyan şahıslara ve silah kaçakçılarına yönelik 4 gündür devam eden...

ASAYİŞ

Bağcılar’da, özel güvenlik görevlisi adam, ayrılma aşamasında olan 43 yaşındaki sevgilisini öldürerek kaçtı. Polisin çalışmasının ardından şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

ASAYİŞ

Bursa'nın Mudanya ilçesinde Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri, şüpheli buldukları aracı inceleyerek, uyuşturucu tacirlerini suçüstü yakaladı.

ASAYİŞ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bursa'nın da listede olduğu 30 ilde DEAŞ Terör Örgütüne yönelik eş zamanlı olarak gerçekleştirilen “BOZDOĞAN-17” operasyonlarında...

ASAYİŞ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Tunceli’de eş zamanlı olarak düzenlenen “MAHZEN-20” operasyonlarında elebaşılığını Serdar Alp’in yaptığı organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu.

ASAYİŞ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bursa'nın da listede olduğu 15 ilde Bölücü Terör Örgütüne (BTÖ) yönelik eş zamanlı olarak düzenlenen “BOZDOĞAN-12”...

ASAYİŞ

İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekipleri 15'şer ayrı hırsızlık suçundan aranan 2 şüpheli son hırsızlıklarının ardından yakalandılar.

ASAYİŞ

Bursa'nın İnegöl ilçesinde Emniyet Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde şüpheli ve aranan şahıslara yönelik Güven Huzur Uygulaması yaptı. Uygulama havadan görüntülendi.

ASAYİŞ

Bursa'da teknolojiden uzak olan şüpheli şahıs, çaldığı tabletin GPS özelliği sayesinde kıskıvrak yakalanırken çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ASAYİŞ

Edirne’nin Keşan ilçesinde bir evden 2 adet motorlu testere çalan 2 şüpheli, çaldıkları testerelerle birlikte yakalandı.