İneg


               
İnegöl Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan yaptığı açıklamada,  16-20 Ekim 2010 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP fuarında düzenlenen 23.Uluslararası Ağaç İşleme Makineleri Mobilya Yan Sanayi ve Aksesuarları Fuarına, 17 Ekim 2010 Pazar günü 3 otobüs dolusu mobilyacı esnafları ile  ziyaret gerçekleştirdiklerini bildirdi.
Mobilyacı esnafların gelişen teknolojiyi yerinde  görmeleri ve  yeni ürünler hakkında bilgi sahibi olmaları yönünde  Oda olarak aracılık yaptıklarını belirten Başkan Özcan Ayhan, geziye katılan esnafların, sektör ile ilgili olan fuarda ihtiyaçlarını bulduklarına inandıklarını söyledi.
TÜYAP Fuarında, İnegöl’de mobilya ve ağaç ürünleri  sektöründe ön planda yer alan Starwood, Serra Sünger, Baylar Makine, Form Makine  gibi firmaların yer alması ve İnegöl’ü başarı ile temsil etmelerinin gurur verici  olduğuna işaret eden Özcan Ayhan,  “Esnaflarımızın ticaret hayatlarında gelişim adına katkıda bulunacak her projeyi yakından takip etmek ve esnaflarımız ile paylaşmak için yoğun çaba harcamaktayız. Sektörümüzle ilgili Fuarlara gerek yurt içinde, gerekse yurt dışında katılabilmek için çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz. Şu anda hedefimiz  18-23 Ocak 2011 tarihleri arasında Almanya’nın  Köln şehrinde düzenlenecek olan       Mobel Messe Fuarı  ve 21-25 Ocak 2011 tarihleri arasında Fransa’nın başkenti Paris’te düzenlenecek olan Mobilya  Dekorasyon Fuarı ile yine 12-17 Nisan 2011 tarihleri arasında İtalya’nın Milano kentinde  düzenlenecek  olan Uluslararası  Mobilya  ve Aksesuarları fuarına gezi düzenlemektir” dedi.
Yurt dışı fuarları için  KOSGEB’den % 50 oranında destek alma imkanı bulunduğunu da belirten Ayhan,  fuar gezilerine katılmak isteyen esnafların şimdiden Mobilyacılar Odasına gelerek konu ile ilgili bilgi almalarını istedi.

Editör: TE Bilişim