İnegöl'ün süper Amatör lig temsilcilerinden Karadeniz Güvenspor; Ergünler İnşaat ile 2021-2022 futbol sezonu için sponsorluk anlaşması yaptı.

Ergünler İnşaat ofisinde yapılan törene Ergünler İnşaat adına Bekir Ergün katılırken, Karadeniz Güvenspor adına Başkan Metin Öztürkoğlu, Yönetim kurulu üyeleri Hakkı Yetişen, Ragıp Akkaya ve Ömer Faruk Güneş katıldılar.

Başkan Metin Öztürkoğlu yaptığı konuşmada, "Yeni sezonda tüm kulüplerimize başarılar diliyorum. Bugün burada inşaat sektöründe faaliyet gösteren sektörün  marka firması Ergünler İnşaat ile 2021-2022 futbol sezonu sponsorluk anlaşması yapmış bulunuyoruz. Her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum. Bekir Ergün kardeşime çok teşekkür ediyorum. Her zaman bizlere desteklerini esirgemeyen, bizlerin yanında olan sektöründe marka olan Ergünler İnşaat bir daha teşekkür ediyorum" dedi.

Bekir Ergün ise; yeni sezonda tüm İnegöl kulüplerine başarılar dileyerek, "Firma olarak daima spor ve sporcuların yanındayız. Elimizden gelen katkı ve desteği vermeye çalışıyoruz. Karadeniz Güvenspor'un ve Başkanımız Metin Öztürkoğlu’nun yeri çok farklıdır. Başkanımız bizim onursal başkanımızdır onun isteğini emir telakki edip, gereğini yaparız. Bu doğrultuda yapmış olduğumuz anlaşmanın Karadeniz Güvenspor ve spor camiasına hayırlı olmasını diliyorum" diyerek görüşlerini belirtti.

Daha sonra Bekir Ergün’e plaket ve Karadeniz Güvenspor forması takdim edildi.

Editör: TE Bilişim