Kesinti Haberleri

kesinti haberleri ve güncel kesinti gelişmeleri, kesinti ile ilgili tüm video, kesinti fotoğrafları ve kesinti haberleri Yıldırım Gazetesi - Bursa Haber - Son Dakika Bursa Haberleri sitemizde


YAŞAM

Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından yapılan açıklamada Bursa'nın 4 ilçesinde elektrik kesintisi yapılacağı duyuruldu.

BURSA

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde 14.02.2024 tarihinde 09.00 - 18.00 saatleri arasında su kesintisi yapılacak.

BURSA

Bursa'nın çeşitli ilçelerinde 14, 15, 16 ve 17 Şubat tarihlerinde planlanmış elektrik kesintileri gerçekleştirilecek.

BURSA

Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş., İnegöl’de elektrik kesintileri uygulanacak mahalleleri açıkladı.

BURSA

Bursa'nın çeşitli ilçelerinde 12, 13 ve 15 Şubat tarihlerinde planlanmış elektrik kesintileri gerçekleştirilecek.

YAŞAM

Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından İnegöl’de bu hafta sonu 12 mahallede bakım ve onarım çalışmaları kapsamında planlı kesinti yapılacak.

BURSA

BUSKİ, resmi sosyal medya hesabı X üzerinden su kesintisi yapılacağını duyurdu. 

YAŞAM

Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından Bursa'da bu hafta sonu 9 ilçenin birçok mahallesinde bakım ve onarım çalışmaları kapsamında planlı kesinti...

BURSA

Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından İnegöl’de bu hafta sonu 3 mahallede bakım ve onarım çalışmaları kapsamında planlı kesinti yapılacak.

BURSA

Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından Bursa'da yarın 11 ilçenin birçok mahallesinde bakım ve onarım çalışmaları kapsamında planlı kesinti yapılacak.

YAŞAM

Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından İnegöl’de hafta sonu 43 mahallede bakım ve onarım çalışmaları kapsamında planlı kesinti yapılacak.

BURSA

Bursa'da planlanan elektrik kesintileri kapsamında, 01, 02 ve 03 Aralık tarihlerinde birçok ilçede enerji kesintisi uygulanacak.