Tüm Sanayici ve İş A

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) İnegöl Şubesi Başkan Vekili Orhan Baykan,   TÜMSİAD’ın 6. Genel İstişare Kurulu Toplantısının geniş katılım ile Ankara Kızılcahamam da gerçekleştirildiğini bildirdi.

Türkiye’den ve Dünyanın birçok ülkesinden TÜMSİAD yöneticilerinin ve üyelerinin katılımı ile gerçekleşen TÜMSİAD 6. GİK toplantısına yoğun ilginin olduğunu belirten Orhan Baykan, 24 Şubat Cuma günü başlayan ve 3 gün süren toplantılara, hükümet üyeleri, milletvekilleri, bürokratlar, akademisyenler ve daha birçok üst düzey yetkilinin konuk olduğunu söyledi.

Türkiye ve Dünya’nın çeşitli yerlerinden gelen TÜMSİAD yöneticilerinin, tanışıp kaynaşma fırsatı bulduğu GİK toplantısında, aynı zamanda yıl boyunca yapılan bütün çalışma ve faaliyetlerin gözden geçirilmesi, tartışılması, eksiklik ve aksaklıkların ortaya çıkarılması ve yeni planlamalar yapılması açısından da büyük önem taşıdığına işaret eden Baykan,  bir hafta sonunu beraber geçiren yönetici ve üyelerin bu sayede bir sonraki çalışma dönemine moral bularak başladıklarını ifade etti.

GİK TOPLANTISINA İNEGÖL DAMGASI

Toplantılar sürecinde İnegöl TÜMSİAD olarak  Mobilya, Oylat, Köfte ve Ayçekirdeği ile ilgili açtıkları standın yoğun ilgi gördüğüne dikkat çeken Baykan,  “İnegöl’ümüzü her alanda en doğru şekliyle temsil etme gayretimiz sürüyor. 3 gün süresince gerçekleştirilen GİK toplantılarımızda İnegöl’ümüzün değerleri olan Mobilya, Oylat, Köfte ve Ayçekirdeğinin tanıtımını açtığımız stantla gerçekleştirmiş olduk. Yakın ilgiden anlıyoruz ki,  inegölümüz her geçen gün artarak büyüyen bir ivme kazanıyor” dedi.

Editör: TE Bilişim