Marmara bölgesinde 2., Bursa genelinde ilk olan otomasyon sistemli el değmeden yıkama sisteminin bulunduğu Esila Oto Yıkama ve Yenileme Merkezi yenilenen yüzüyle hizmete açıldı.

Osmaniye mahallesi Arzu sokakta faaliyet Esila Oto Yıkama ve Yenileme Merkezinde bulunan sistemle fırça ve el değmeden araç temizliği yapılıyor. Haşere ilacı, cila ve yağ korumanın el değmeden uygulandığı sistemde araçlar ilk günkü gibi tertemiz oluyor. Son robot sisteminin bulunduğu merkezde, el değmeden yıkama ve kuruluma işlemeleri yapılıyor. Merkezde yıkamanın yanında detaylı temizlik, boya koruma işlemeleri de yapılıyor.

İşletme sahibi Ahmet Gök, Marmara da 2., Bursa genelinde ilk olan otomasyon sistemli el değmeden yıkama ve kurulama hizmetini İnegöllülerle buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Sistemimiz şu şekilde alışmaktadır; öncelikle alt ve lastik yıkamaya başlıyor. Haşereler için ilaçlam ve köpükleme işlemiyle devam eden çalışma, cilalama ve durulamayla sona gelirken, fan sistemiyle kurulama yapılır. Bu işlemler sadece 10 dakikada sona erer. Bu hizmeti İnegöl halkına sunmanın gururunu yaşıyoruz. İşyerimiz sadece oto yıkama üzerine değil oto estetik hizmeti de vermektedir. Boya koruma ve detaylı temizlik işlemleri ayrıca yapılmaktadır." dedi.

Editör: TE Bilişim