Uzun yıllardır dar ve bozuk olan Tüfekçikonak Mahallesi’nin yolları AK Parti ve MHP’li Büyükşehir Meclis Üyelerinin durumu Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a iletmesiyle genişletilmeye başlandı.

Eski Karacakaya-Tüfekçikonak Mahallesi arasında yer alan 2 km’lik dar ve bozuk yolda çalışma başlatıldı. Mahalle Muhtarı Şehamettin Aykul yaklaşık 5 yıldır bozuk olan bölgede genişletilme ve sıcak asfalt yapılması noktasında köylülerin yaptığı haklı isyanı siyasilere taşıdı.

Konunun çözümü noktasında İnegöl Belediyesi ve Büyükşehir Belediyelerinden destek isteyen Muhtar Şehamattin Aykul, devreye giren AK Parti Meclis Üyesi Recai Baykan ve MHP’li Meclis Üyesi Faruk Adıyaman’ın girişimleriyle çözdü.

Meclis Üyeleri, mahalle sakinlerinin taleplerini Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a iletti. Konuyu inceleyen Başkan Aktaş, ilgili daire başkanlarına talimat vererek yolun genişletilmesi ve soğuk asfalt yapılmasını istedi.

Çalışmalar kısa süre içinde başladı. Büyükşehirden gelen ekipler yolu genişletme çalışmalarına başladı. Çalışmalar esnasında köylülerden fedakarlıkta bulunarak tarlalarından yer vermeyi kabul etti. Birkaç gün içinde tamamlanacak genişletme çalışmalarının ardından soğuk asfalt işlemine başlayacağı öğrenildi.

Köy Muhtarı Şehamettin Aykul, mahallelerine destek veren başta Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile Meclis Üyelerine teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim