Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Türkiye’nin ilk yerli ve millî otomobili Togg’u kullandı. Bakan Kurum, “Araba müthiş, çok iyiymiş, acayip konforlu. Ses yok, çok hızlı, pratik” dedi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 06 CSB 001 plakalı Togg’un şoför koltuğuna geçerek İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’ne geldi. Ziyaret sonrası Togg ile ilk kez trafiğe çıkan Bakan Kurum, İstanbul çevresinde tur attı.

"Araba müthiş, çok iyiymiş, acayip konforlu. Ses yok, çok hızlı, pratik"

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 06 CSB 001 plakalı yerli ve millî otomobilinin koltuğuna geçerek ilk ziyaretini İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’ne (İFM) gerçekleştirdi. Kurum, ziyaret sonrası Togg‘un direksiyonuna geçerek İstanbul çevresinde tur attı.

Bakan Kurum, Togg’u kullanırken duygularını şu şekilde paylaştı: “Hiç ses yapmıyor, çok güzel, acayip. Hadi bakalım. İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’ne Türkiye’nin ilk akıllı otomobili ile Togg’la birlikte ziyaret gerçekleştiriyoruz. Araba müthiş, çok iyiymiş. Acayip konforlu. Ses yok, çok hızlı, pratik.”

Araç kullanıp kullanmadığına ilişkin soruya cevap veren Bakan Kurum, “Ben hafta sonu çocuklarımla olursam o zaman kullanıyorum. Onun dışında kullanamıyorum ki. Çok severdim eskiden araba kullanmayı. Ama şimdi çok vakit olmuyor” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: iha