Önceki gün evinde u


Önceki gün evinde uyuduğu sırada kalp krizi geçirmesi sonucunda yatağında ölü bulunan Bilal Ergün için, dün öğretim gördüğü Ticaret Meslek Lisesi 9-E sınıfında tören düzenlendi.
Dün saat 14.30’da sınıf arkadaşları, çok sevdikleri 14 yaşındaki Bilal Ergün’ün, sınıfta güllerle donattıkları sırasının üzerine koydukları resmine bakarak duygulanırlarken, bazı arkadaşlarının ise gözyaşlarını tutamadıkları, Talihsiz Bilal için gözyaşı dökenleri ise diğer arkadaşlarının teselli etmeye çalıştıkları görüldü.
Ticaret Meslek Lisesi Müdür Yardımcısı Atalay Kurbanoğlu, genç yaştaki bir öğrenciyi kaybetmenin üzüntüsü içerisinde olduklarını belirterek, “Bazen bu tür olaylar duyuyorduk, bizim okulumuzda da böyle bir olayın olması ve sonucunda öğrencimizi kaybetmemiz gerçekten bizim için üzüntü vericidir. Öğrencimizi çok fazla tanımış olmamamıza rağmen iyi bir çocuktu. Arkadaşları arasında örnek alınan bir çocuktu” diyerek, merhuma Allahtan rahmet, ailesi, dost ve akrabalarına, arkadaşlarına başsağlığı diledi.
Biyoloji Öğretmeni Betül Kök ise, eğitim öğretim yılının daha başlarında olmalarına rağmen, kısa sürede tanıdığı kadarıyla Bilal Ergün’ün çok saygılı ve efendi bir öğrenci olduğunu belirterek, “Derslerine karşı da gayet ilgiliydi. Hepimiz onu kaybetmiş olmanın üzüntüsü içerisindeyiz” dedi.
Yakın arkadaşı Coşkun Çakıcı ise, “Okuldaki zamanımızın çoğunluğu Bilal arkadaşımla beraber geçerdi. Bu zamana kadar kavga etmeyi geçin, tartışmadık bile. Çok sevdiğim bir arkadaşımdı. Onu kaybetmekten çok üzgünüm. Böyle bir arkadaş bir daha dünyaya gelmez” şeklinde  konuştu.
KÖYÜNDE TOPRAĞA VERİLDİ
Dün sabah Bursa Adli Tıp Merkezinden İnegöl’e getirilen Bilal Ergün’ün cenazesi, İnegöl’e bağlı Mezit köyünde, öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığına defnedildi.

Editör: TE Bilişim